Peter97 Vloženo 6. Července Sdílet Vloženo 6. Července Ahoj, dokázal by mi někdo prosím identifikovat ten kovový díl na fotce a odkud a kam vede ta gumová hadice? Je to součást sání motoru nebo turba? Moc děkuji Peter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Července Sdílet Vloženo 6. Července Vysokotlaké palivové čerpadlo. Hadice je přívod benzínu. K čemu ti ta informace je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter97 Vloženo 6. Července Autor Sdílet Vloženo 6. Července (editace) No dnes se mi začal objevovat syčivý zvuk z oblasti motoru při plné akceleraci. Jako kdyby únik vzduchu z turba. Nebylo to závislé na otáčkách, jenom na tom, jak moc je zmáčklej plyn. Tak jsem zkontroloval hadice a tahle se dala víc zamáčknout a ještě byla uprostřed uvolněná z plastové uchytky. Pak když jsem se s tím projel, tak už to nedělalo. Tak teď nevím, asi to s tím nesouvisí, ale nevím proč to přestalo a v čem je problém. Tak jsem z toho trochu nervózny. UPDATE: Tak problém bohužel nezmizel. Pořád to syčí při plném plynu, teď tak kolem 4000 otáček. Editováno: 7. Července, autor: Peter97 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.