Kuba 86 Vloženo 13. Červenec 2024 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2024 Dobrý den, mám takový problém… Octavia 3 110 kw 2.0 tdi r.v. 2019 při jízdě jednou za čas se rozsvítí kontrolka EPC a auto ztratí výkon a posléze se rozsvítí kontrolka motoru….. na diagnostice v neautorizovanem servise to píše regulace tlaku turba …. Smaže se závada auto třeba funguje 2-3 dny a pak se zas opakuje, někdy se to opakuje hned. V servisu si neví rady , má někdo nějaký tip ?? Kabely zkontrolované, auto má najeto 68 tis. Nechce se mi měnit zbytečně různé věci než se to zjisti ….. kolikrát se jen rozsvítí epc a když to chcipnu tak se to smaže a třeba to funguje par dni a někdy zase ne, někdy třeba se rozsvítí motor a to už musim do servisu na diagnostiku na smazání a takhle stále dokola ale pokazdy jinak . Dík za tip na opravu, už jsem zoufalý … Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SROTTY Vloženo 14. Červenec 2024 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2024 Takhle na dálku ti asi nikdo neporadí. Může to být více věcí, co to způsobuje. Takže jediná rada, změň servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komeccz Vloženo 25. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2024 Typoval bych že se zasekava ventil na ovládání vypusti turba (pokud je ovládané podtlakem) levná součástka a dá se dobře otestovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Momo_21 Vloženo Neděle v 19:43 Sdílet Vloženo Neděle v 19:43 V 13. 7. 2024 na 22:33, Kuba 86 napsal: Dobrý den, mám takový problém… Octavia 3 110 kw 2.0 tdi r.v. 2019 při jízdě jednou za čas se rozsvítí kontrolka EPC a auto ztratí výkon a posléze se rozsvítí kontrolka motoru….. na diagnostice v neautorizovanem servise to píše regulace tlaku turba …. Smaže se závada auto třeba funguje 2-3 dny a pak se zas opakuje, někdy se to opakuje hned. V servisu si neví rady , má někdo nějaký tip ?? Kabely zkontrolované, auto má najeto 68 tis. Nechce se mi měnit zbytečně různé věci než se to zjisti ….. kolikrát se jen rozsvítí epc a když to chcipnu tak se to smaže a třeba to funguje par dni a někdy zase ne, někdy třeba se rozsvítí motor a to už musim do servisu na diagnostiku na smazání a takhle stále dokola ale pokazdy jinak . Dík za tip na opravu, už jsem zoufalý … Ahoj,prosím ťa ja mam presne takýto istý problém zo superb 3,podarilo sa ti to vyriešiť??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.