Superb 1 BDG 2486 ccm Vloženo 15. Července Sdílet Vloženo 15. Července Dobrý den prosím o radu na 1 superbu 2,5 tdi 120kw automat mě nechce spínací skříňka pustit do startovaní od koupě vozu to dělalo a teď se to zhoršilo že ani po hodině nenajdu polohu aby mě to pustilo dělá to prý zámek volantu nějaké vadné planžety nebo co zamková vložka to prý nedělá ani elektronická čast zámku a ten díl co tam potřebuju nejde sehnat protože tam musí prý být 4B0 905 851 P a ten neexistuje snad nikde snad pujde tam dopasovat s koncovkou B,C,N nebo s nějakou jinou ?? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 15. Července Sdílet Vloženo 15. Července Nevim jestli jento stejny pripad, ale stejne se mi chovala spinaci skrinka na felde. Super zazizek ve Spanldku. Nakonec jsem musel nechavat klic ve spinacce a startovat stlroubovakem na starteru. Byla "rozpadla" spinaci skrinka. Pomohla jeji vymena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superb 1 BDG 2486 ccm Vloženo 15. Července Autor Sdílet Vloženo 15. Července Muj problém spočiná v tom že se nevyrábí a nejde sehnat ta s tím stejnym pismenem ve škodovce mi řekli že kdyz si ji seženu že to udělají ale de o to jestli někdo neví přesně ten rozdíl mezi těmi pismeny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 15. Července Sdílet Vloženo 15. Července Tak ii kup na vrakci a nech ptestsvit na tve klicky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superb 1 BDG 2486 ccm Vloženo 15. Července Autor Sdílet Vloženo 15. Července Došly mi vrakáče a všichni zběratelé maji z manuálu a nikdo mi neřekne nic jiného že potřebuji tu s koncovkou P právě proto zkoušim víc nazoru jestli tam je rozdíl v patici nebo ??? Popř jaká by mohla sednout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 16. Července Sdílet Vloženo 16. Července Spínací skříňka 4B0905851P nahradila předchozí díly s písmeny na konci F a M. Řekl bych, že ta s písmenem F by měla jít použít. Vypadá stejně jako ta s písmenem P. Rozdíl mezi těmi s koncovými písmeny B ap. nebude v patici, ale v mechanickém provedení - výsuvný čep na boku mají zřejmě jen ty pro automatickou převodovku. Spínací skříňka 4B0905849 + zámek řízení 4B0905851F Automat (pouzitedily.cz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.