Pucezhodosha Vloženo 19. Července Sdílet Vloženo 19. Července Mám za sebou více než měsíc ježdění a cca 3 tis km a ocenil bych, kdyby šlo kódováním změnit pár pevně nastavených věcí, které se při nastartování vždy samy zapnou a nebo je nelze jakkoliv změnit a jsou otravné. Pokud se tu někdo kódování věnuje (tuším, že by to mělo být identické jako v Octavia IV), prosím o odpověď jestli něco z toho jde změnit: automatické zamknutí vnitřního prostoru po rozjezdu - auto se zamyká a já nechci pokaždé mačkat tlačítko zámku, když mi lezou členové rodiny do auta denní tzv. skandinávské svícení zadních světel - auto nejde ve dne úplně vzadu rozsvítit ani přepnutím z AUTO - po čase se to zase vypne podle světelného čidla Front assist bych rád nechal snížit citlivost - řve, že např. trefím odbočující auto přede mnou a přitom jsem od něj dostatečně daleko a mám manévr bezpečně pod kontrolou Funkce automatického brzdění při parkování - pokud máte při parkování kolem sebe keř, nebo vyšší trávu, senzory vyhodnotí jako překážku a auto se nečekaně zabrzdí a já se strašně leknu - fakt nechci mít infarkt při každém takovém parkování Start stop by bylo super mít možnost vypnout trvale ... Varování překročení rychlosti je taky dost otravné při každém překročení rychlosti o 10%, tedy skoro hned na první rovince musíte na volantu 2 x kliknout, aby se to vyplo místo hloupé Laury bych taky raději Google asistenta - zkusil jsem ji za ten měsíc 100x a relativní úspěšnost v odpovědi na otázku, nebo spuštění něčeho, co infotainment má, byla tak 5% pokud zapnete autoamtické zamknutí po vzdálení se s klíči od auta (super), potom aplikace My Škoda - Škoda Connect Vám ukazuje, že auto je nezamklé i když se zamkne Máte taky něco, co Vás v nastavení infotainmentu štve? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Července Sdílet Vloženo 19. Července Jestli tě něco štve v nastavení infotainmentu, tak tady nevytvářej téma o kódování. To je úplně něco jiného. Do názvu jsi dal kódování, tak tady bude jen kódování a nic jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baracudakb Vloženo 5. Srpna Sdílet Vloženo 5. Srpna V aplikaci je potřeba občas dát refresh. Mě i při automatickém zamknutí ukáže, že je zamknuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilemonCZ Vloženo 12. Září Sdílet Vloženo 12. Září je tu nekdo kdo by mohl nakodovat nasledujici ? 1 - defaultne vypnuty start/stop 2 - defaultne vypnuty line assist 3 - defaultne vypnuty upozorneni na rychlost 4 - rosviceni zadnich svetel pri dennim sviceni 5 - pamet sedacek - uchovani rezimu vyhrivani/foukani Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samiec_T Vloženo 1. Října Sdílet Vloženo 1. Října Mě teda sere to, že na volantu nejde ukončit telefonní hovor a musím prstem vypínat na displeji. Umí někdo toto nakódovat aby tlačítko pro příjem hovoru na volantu umělo i hovor ukončit? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.