Dixik2 Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 DavidSK: 4x4 má nádrž 58 litrů. Navigace nebo adaptivní tempomat za předplatné? Škoda zpoplatní některé funkce v autech - Echo24.cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidSK Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 Aj ostrekovače predných svetlometov je už minulosť. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphin Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 To už u LED nejsou povinné ostřikovače nebo snížili svítivost jako u Rapida? Podle preview me Kodiaq II hodně lákal, víceméně jsem byl připravený si ho objednat, ale po představení jedno zklamání za druhým. Zhoršené motory, chrom nahrazen laciným plastem, béžový interiér není, menší nádrž, spousta prvků výbavy na počátku nedostupná (přímo podle tiskových materiálů Škody), snaha vybírat poplatky za výbavu, co v autě už je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphin Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 No, jak jsem po prvních renderech byl víceméně rozhodnutý pro Kodiaq II, tak po představení a prohlídnutí si detailů raději ještě jednou zůstanu u SIII fl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Svetr Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 A kde jsi ho viděl? Pokud je mi známo, česká premiéra bude na e-salonu v Praze, který začíná 9.11. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphin Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Stačilo mi to, co Škodovka uvolnila online, co různě řekli v rozhovorech šéfové vývoje, designu atd. a co různě proniklo tady na fóru. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan R. Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Někde se dá potkat, objíždí salony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
statik_08 Posted November 9, 2023 Author Share Posted November 9, 2023 (edited) Ceník pro ČR od 9.11.2023: novy-kodiaq-cenik.pdf Edited November 9, 2023 by statik_08 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan R. Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 Za ceníkovku 1,059m když se to někomu líbí ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan R. Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 Ten starý se mi líbí více, tento zakulacený nemastný, neslaný. Front radar matný plast a hodně kabelů, mohl by být vyhřívaný jako u F3. Provedení sedadel O.K., kombinace nápaditá, ovládání klimy zbytečně složité. Řadič po vzoru MB, Stěrače a směrovky v jedné páčce vlevo. Prostor je, opět výsuvné ochrany, madla zatím nevržou. SW infotraiment docela poslouchal. Vnitřní stropní světla jako O4 úplně na ( v noci si nezapnete světlo třeba při čekání a pootevřít dveře nebo zapnout zapalování). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 To ovládání stěračů na páčce blinkrů je tedy vynález. A pohled ze zadu je hodný tak akorát nějakého číňana. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojler Posted November 23, 2023 Share Posted November 23, 2023 Musim rict, ze prvni setkani teda sok, v negativnim slova smyslu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondra16V Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Nová složka pro Kodiaq 2 https://forum.skodahome.cz/forum/615-škoda-kodiaq-ii/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
statik_08 Posted December 3, 2023 Author Share Posted December 3, 2023 A toto fórum se přesune do ostatních v Kodiaq II? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
statik_08 Posted December 9, 2023 Author Share Posted December 9, 2023 Představení 8.12.2023 - Kodiaq 2 a Superb 4 u Brejly ve Vestci. Exteriér Kodiaqu II je zajímavý, ale interiér v hnědé kůži je nádherný. V té barvě Bronx mi paradoxně ani moc nevadí nelakované prahy a nárazníky. Ale doufám, že bude i výbavová verze, která je bude mít lakované jako Sportline a nabídne hnědý interiér (klidně tomu mohou říkat L&K). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
statik_08 Posted December 22, 2023 Author Share Posted December 22, 2023 (edited) Tak už je venku konfigurátor na Kodiaq II: https://cc.skoda-auto.com/cze/cs-CZ/ Edited December 22, 2023 by statik_08 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deto Posted January 6 Share Posted January 6 Netusi niekto kedy pride do predaja iV? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidSK Posted February 23 Share Posted February 23 1.5 TSI 110kW od 7KT / 2024 PHEV 1.5 TSI 150 kW od 18KT/2024 2.0 TSI 150 kW 4x4 od 48KT / 2024 2.0 TDI 110 kW od 09KT / 2024 2.0 TDI 142kW 4x4 od 03KT/2024 derivát Sportline od 25KT/2024 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
statik_08 Posted February 23 Author Share Posted February 23 LK, RS ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphin Posted March 1 Share Posted March 1 U předchozího Kodiaqu se L&K objevilo až asi po 2 letech. Snad to tak udělají i tady, i se světlým interiérem. A od 22.2. je Exclusive Selection se všemi příplatky dražší o 58000. Pořádný skok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidSK Posted March 1 Share Posted March 1 Aj RS prišlo po 2. rokoch, tak asi môžeme podobne očakávať aj tentokrát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
informator Posted March 1 Share Posted March 1 Máte tu někdo kodiqa se 110kW motorem? Přijde mi to na tak velké auto hrozně málo, to musí jet o dost hůř než fabie se 1.0 TSI 70kW. Chip asi povinný... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xx30 Posted March 1 Share Posted March 1 Mám 110 kW 4x4 a pro běžné ježdění bez problémů. Není problém ani předjetí. Menší výkon bych řekl, že je poznat hlavně v kopcích kde častěji podřazuje převodovka. Měl jsem možnost jezdit i se 147 kW a v běžných rychlostech do 100 km/h jsem rozdíl moc nepoznal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jansk Posted March 11 Share Posted March 11 Máte už někdo objednáno? Jaký dali termín dodání? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dubl Posted March 11 Share Posted March 11 Mám objednáno, více zde: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts