Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, rád bych na octávku liftback 1997 spoilery, decentní ve stylu rs ( přední ) a zadní nějaký zakulacený. Ne žádný extrém. No a samozřejmě nějaký ty prahy k tomu.

Máte někdo??? A kdyby to bylo v barvě zelené, byl bych úúúúúplně nejradši.

Tak díky za nabídky. ( s fotkou, nebo odkazem ) -_-;)

Vloženo (editace)

Jo jo, kola už mám, ale nějak se mi zdají malý. Jsou to 16´´ a v sekci prodám kola je mám na prodej a chci větší. 17´´, jestli se tam vejdou s nízkoprofilama a nebudou dělat humbuk. Tak, že jestli o něčem víte, sem s tím. A ty spoilery: musí se upravovat všechny, nebo když je to na octavku, tak sednou a je to??? -_- Líbí se mi něco jako to, co je na fotce.... :D

post-24-1168689557.jpg

Editováno: , autor: charviman
Vloženo
Jo jo, kola už mám, ale nějak se mi zdají malý. Jsou to 16´´ a v sekci prodám kola je mám na prodej a chci větší. 17´´, jestli se tam vejdou s nízkoprofilama a nebudou dělat humbuk. Tak, že jestli o něčem víte, sem s tím. A ty spoilery: musí se upravovat všechny, nebo když je to na octavku, tak sednou a je to??? -_- Líbí se mi něco jako to, co je na fotce.... :D

zalezi u jake firmy to koupis,u nekerych to je tak ze si tu danou vecicku poridis,si nateseny a uz se nemuzes dockat az to na tu svou karu namontujes a nakonec zjistis ze s tim je o hodne vic prace nez se pise v navodu nebo na nejakem reklamnim letaku ;) ..pak te prejde chut na nejake spojlery..ale to co mas na te fotce je vcelku pecka!neni tam nic sloziteho..sezen si RS naraznik,hod ho do cleanstylu a mas hotovo...pak jen zamrcis kapotu a vysledek :palec2: ....nekdy je lepsi udelat si nejakej ten naraznicek sam nez si kpovat nejaky predrazeny radlice kere autak,jako je octa,jenom zhnusi.....jinak co se tyce kol,sel bych uz hned do 225/45/17..nevim jak to tam tedo presne je ale 205/50+podlozky ti muzou delat neplechu s tachometrem...nejsem si ale 100pro jist,tak jestli se pletu me nekdo opravte... :)

Vloženo
ale 205/50+podlozky ti muzou delat neplechu s tachometrem...nejsem si ale 100pro jist,tak jestli se pletu me nekdo opravte... :)

Podložky nesouvisí s použitou pneu vůbec,dolaďuješ s nimi ET ráfku pokud máš kola s velikým ET,nebo pokud je chceš víc vysunout z podběhů.,Co se rozměru týká 205/50/17 je alternativní rozměr na Oktu,tedy úplně v poho.Teď je mám jako zimní. Odchylka tacho zanedbatelná,ani ne 0,5%.

Vloženo
ale 205/50+podlozky ti muzou delat neplechu s tachometrem...nejsem si ale 100pro jist,tak jestli se pletu me nekdo opravte... :)

Podložky nesouvisí s použitou pneu vůbec,dolaďuješ s nimi ET ráfku pokud máš kola s velikým ET,nebo pokud je chceš víc vysunout z podběhů.,Co se rozměru týká 205/50/17 je alternativní rozměr na Oktu,tedy úplně v poho.Teď je mám jako zimní. Odchylka tacho zanedbatelná,ani ne 0,5%.

:)dik -_-

Vloženo

No, díky. Ale nevím, jestli by mi někdo ten nárazník udělal. chtěl bych právě, jako je na tý červný octě. Fakt pěknej. Ale víš jak. Nárazník cca 4000,- + lak cca 3000,- + práce a trochu kytu, no a jsem na 9000,-, nebo ještě víc. Nebo se pletu??? A kde mám zadní a prahy. Navíc nevím, jak je to s pérováním. Bych měl nejspíš dát tužší, né??? :huh:

Vloženo

Aby to bylo presnejsi. Pri pouziti kol 205/50 R17 na misto originalnich 195/65 R15 je odchylka 0,36%. Zmena svetlosti vozu pak cini +1,1mm. Verdikt? Uplne v poho, ja tam tyhle kola mam :). Pokud potrebujes poradit se zapisem do TP, tak dej vedet. Skodovka ti to nepovoli. Na ministerstvu dopravy jsou celkem tri postupy jak si to nechat zapsat :)

Vloženo
Aby to bylo presnejsi. Pri pouziti kol 205/50 R17 na misto originalnich 195/65 R15 je odchylka 0,36%. Zmena svetlosti vozu pak cini +1,1mm. Verdikt? Uplne v poho, ja tam tyhle kola mam :). Pokud potrebujes poradit se zapisem do TP, tak dej vedet. Skodovka ti to nepovoli. Na ministerstvu dopravy jsou celkem tri postupy jak si to nechat zapsat :)

Postup při zápisu alternativních ráfků.Předpokládám,že jiná možnost není.

http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dov...azu_vozidla.htm

Vloženo
No, díky. Ale nevím, jestli by mi někdo ten nárazník udělal. chtěl bych právě, jako je na tý červný octě. Fakt pěknej. Ale víš jak. Nárazník cca 4000,- + lak cca 3000,- + práce a trochu kytu, no a jsem na 9000,-, nebo ještě víc. Nebo se pletu??? A kde mám zadní a prahy. Navíc nevím, jak je to s pérováním. Bych měl nejspíš dát tužší, né??? :huh:

Kolik te to bude stat to uz zalezi na tobe ;) a kyz uvazujes o tech 17'' nebylo by na skodu zainvestovat do tech pruzin.........Zadni naraznicek pokut z faceliftu nekde na vrakaci...jinak ti preju hafo trpelivosti pri tech upravach.. -_-

Vloženo

Tak to jsem rád, že ty kola nebudou dělat neplechu. Jen se zeptám: kolik si za to zapsání do TP účtujou?? A náhodou nikdo nevíte o tom předním spoileru ( foto výše ) ? A sponzora tu nenajdu?? :D :laugh.gif

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...