Publikováno Červenec 23, 20241 r Zdravím. Mám takový problém u své Scaly. Je to naftová 1.6 rok 2019 Přestal mi jít ventilátor takže jsem šel klasicky vyměnil se odpor a nic. Tak jsme vyměnili i ventilátor a stále nic. Poté jsem původní ventilátor napojil na externí zdroj mimo auto a ten se točí. Tak mi to nedalo a šel jsem změřit hodnoty na vstupních a výstupních vodičích na odporu. Na přívodu mám 17-19 voltů A na výstupu 0 Nějaké rady ? Že by nový odpor byl i když je to nový díl též špatný? Děkuji
Červenec 23, 20241 r Autor To napětí je na přívodu do odporu mezi hnědým a červeno žlutým vodičem ( ty silnější) a z dvou vodičů za odporem ( výstupni konektor z odporu do ventilátoru)už nic nevychází
Červenec 23, 20241 r No podle barev vodičů máš Climatronic a tam si otáčky ventilátoru řídí řídící jednotka (to by měl být ten domnělý odpor co jsi vyměnil)
Červenec 24, 20241 r Autor Pojistky jsem přecházel všechny a všechny byly ok. Jen napětí teď nezměřim jelikož přes týden autu využívá partnerka a já jsem po montážích
Červenec 24, 20241 r Pokud byly pojistky OK, tak jeste zkontrolovat kabeláž a konektory a určitě napíchnout na diagnostiku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.