Čenda kačenka Vloženo 23. Července Sdílet Vloženo 23. Července Zdravím. Mám takový problém u své Scaly. Je to naftová 1.6 rok 2019 Přestal mi jít ventilátor takže jsem šel klasicky vyměnil se odpor a nic. Tak jsme vyměnili i ventilátor a stále nic. Poté jsem původní ventilátor napojil na externí zdroj mimo auto a ten se točí. Tak mi to nedalo a šel jsem změřit hodnoty na vstupních a výstupních vodičích na odporu. Na přívodu mám 17-19 voltů A na výstupu 0 Nějaké rady ? Že by nový odpor byl i když je to nový díl též špatný? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 23. Července Sdílet Vloženo 23. Července To napětí je moc velké, neměříš něco špatně? Ten odpor změř rači ohmmetrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čenda kačenka Vloženo 23. Července Autor Sdílet Vloženo 23. Července To napětí je na přívodu do odporu mezi hnědým a červeno žlutým vodičem ( ty silnější) a z dvou vodičů za odporem ( výstupni konektor z odporu do ventilátoru)už nic nevychází Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 23. Července Sdílet Vloženo 23. Července No podle barev vodičů máš Climatronic a tam si otáčky ventilátoru řídí řídící jednotka (to by měl být ten domnělý odpor co jsi vyměnil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čenda kačenka Vloženo 23. Července Autor Sdílet Vloženo 23. Července Aha tak kde mám tedy hledat zavádu ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čenda kačenka Vloženo 23. Července Autor Sdílet Vloženo 23. Července Tento odpor( jednotku jsem vyměnil ) za přesně tento typ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 23. Července Sdílet Vloženo 23. Července A pojistka SC8 30A je opravdu OK? kolik máš na ní napětí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čenda kačenka Vloženo 24. Července Autor Sdílet Vloženo 24. Července Pojistky jsem přecházel všechny a všechny byly ok. Jen napětí teď nezměřim jelikož přes týden autu využívá partnerka a já jsem po montážích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července Pokud byly pojistky OK, tak jeste zkontrolovat kabeláž a konektory a určitě napíchnout na diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.