Přejít na obsah

Vyteklá voda z kanystru na podlaze auta

Kezoor

Doporučené příspěvky

Zdravím, měl jsem na podlaze pod pasažérským sedadlem za řidičem kanystr s vodou, který pomalu vytékal na podlahu. Vyteklo cca 10 litrů. Když auto rozhoupu, je slyšet že voda je rozteklá po celém podvozku, celý spodek auto žbluňká. Nic nevytéká na zem, pod autem nevzniká kaluž. Než jsem to zjistil, s autem jsem ujel několik stovek kilometrů. Věděl by někdo, co s tím?

Díky moc

Tomáš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Pawouk změnil název na Vyteklá voda z kanystru na podlaze auta

Vzhľadom na rekordné teploty nemusíš spraviť nič iné, len zaparkovať auto hneď skoro ráno na slniečko, jemne pootvoriť okná ak nie do večera, tak maximálne na druhý deň (večer) budeš mať auto úplne suché. Možnosť B je zaparkovať auto do suchej garáže a otvoriť všetky dvere a pustiť v garáži výkonnejší odvlhčovač vzduchu. Takto to ale bude trvať výrazne dlhšie. Máš šťastie, že sa ti iba vyliala voda a nie napr. nafta. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...