Kezoor Vloženo 9. Srpna Sdílet Vloženo 9. Srpna Zdravím, měl jsem na podlaze pod pasažérským sedadlem za řidičem kanystr s vodou, který pomalu vytékal na podlahu. Vyteklo cca 10 litrů. Když auto rozhoupu, je slyšet že voda je rozteklá po celém podvozku, celý spodek auto žbluňká. Nic nevytéká na zem, pod autem nevzniká kaluž. Než jsem to zjistil, s autem jsem ujel několik stovek kilometrů. Věděl by někdo, co s tím? Díky moc Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Srpna Sdílet Vloženo 9. Srpna Vysušit. Pod rohožkou do koberce vyříznout díru, noviny a sušit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 14. Srpna Sdílet Vloženo 14. Srpna Vzhľadom na rekordné teploty nemusíš spraviť nič iné, len zaparkovať auto hneď skoro ráno na slniečko, jemne pootvoriť okná ak nie do večera, tak maximálne na druhý deň (večer) budeš mať auto úplne suché. Možnosť B je zaparkovať auto do suchej garáže a otvoriť všetky dvere a pustiť v garáži výkonnejší odvlhčovač vzduchu. Takto to ale bude trvať výrazne dlhšie. Máš šťastie, že sa ti iba vyliala voda a nie napr. nafta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 15. Srpna Sdílet Vloženo 15. Srpna Jako 10 litrů už je dost. Asi bych volil odstrojení interiéru, aspoň v rámci možností(třeba sedačky), a koberce nějak nadzvihnout(naříznout v místě kde to není vidět a sušit. Předtím ještě tepovačem pořádně vysát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.