PanMalej Vloženo 9. Srpna Sdílet Vloženo 9. Srpna (editace) Zdravím, poslední dobou jsem si všiml, že i na rovince jsou ty rozjezdy dost špatný pokud nevytočím víc turbo, popíšu. Stojím, hodím spojku do záběru a lehce přidám plyn lehce nad volnoběh, v tom momentě se auto začne rozjíždět v pohodě, ale na to hned poškočí jak když by se dusilo i když pozvolna pořád přidávám plyn a pak zase normálně se rozjíždí, takže do nouzáku to nepadá.Když na to zapomenu, tak hlavně v kruháčích atd. dost nepřijemný když jedete a pak skoro nejdete a pak zase jedete. Když přidám před rozjezdem víc plynu, tak do 1500-1700 otáček, kdy už víc točí turbo, tak na rozjezd raketa a tento problém nemám. Dřív to nedělalo, svíčky cajk co jsem kontroloval, co mě jako laika napadlo. Nevíte čím by to mohlo být? Diagnostika nic. Editováno: 9. Srpna, autor: PanMalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 6. Října Sdílet Vloženo 6. Října Pořešils? Kdys naposled měnil palivový filtr s gumičkami na "téčku"? Mě se to kdysi chovalo podobně, a lítal tam vzduch, ve vyšších otáčkách to čerpadlo přepralo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.