Peetr88 Vloženo 10. Srpna Sdílet Vloženo 10. Srpna čau, tak jsem hrdým majitel jednoho z prvních liftbacku laurin s tímto motorem. Bohužel hned na uvítanou svítí od začátku chyba motoru. Neřešil náhodou už někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Srpna Sdílet Vloženo 10. Srpna Tady nejsme v mateřské školce, ale v technické sekci, žádné kuřata tady nejsou a nebudou. Název tématu upraven do normální podoby. Zajímalo by mě, co tady chceš bez řádné diagnostiky řešit, těch závad může být mnoho. Toto není Š120. Asi to tedy máš rozbitý... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo 26. Září Sdílet Vloženo 26. Září Mám to samé auto, co ti řekli v servisu? Já zatím bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo 17. Října Sdílet Vloženo 17. Října Na motoru jde do hlavy 8 ks "válečků" s kabelama. To jsou vstřiky? Je to ze strany výfuku. Jsou 2 na válec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.