SoZooDimp Vloženo 14. Srpna Sdílet Vloženo 14. Srpna Zdravím, mám Fabii 1 combi 1,4 16V 55kW benzin. Předem se omlouvám, že spojuji v podstatě dvě různá témata do jednoho topicu. Snad to nebude takový problém. Rád bych se zeptal, jak moc velký problém je ta nalomená plastová krytka konektoru pro kabely, co vedou od svíček (viz foto). Auto nastartovalo, ale říkám si, jestli se nemůže něco zvrtnout do budoucna. A ještě bych chtěl poprosit, co je to za tu tlustou hadici, co vede z krytu motoru? Podle toho, co jsem koukal mi přijde, že se jedná o odvzušňovací hadici (viz fota)? Dojedu s takto prasklou hadicí do servisu? Předem děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 15. Srpna Sdílet Vloženo 15. Srpna Ad 1) asi bych to řešil dříve, než tě to někde začne zlobit (vynechávání zapalování, cukání atd) Ad 2) jestli tam dojedeš poznáš sám 😄, to ti nikdo asi nepoví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.