Martin321 Vloženo 16. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2024 Ahoj, mám obrovskou prosbu... Jedu si tak s rodinou a predemnou 2 auta. Kocham se krajinou a prehlednu, že se brzdí kvůli cyklistovy...Superb brzdí za mě s pípáním a velkou červenou kontrolou ( k nehodě nedošlo)... No a od té doby mám hlášku front assist nedostupný a nefunguje tempomat... Mohl by mi prosím někdo poradit v čem se stal problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo 17. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2024 Dobry den. Mam otazku k Front Assistu - Superb 2016 DSG - zapnute mam v nastaveniach vsetko. Parkrat sa mi stalo, ze sa zobrazila ta velka cervena ikona a pipanie. Ale auto nikdy nezacalo same brzdit, napr. odbocujuce auto vpredu. Da sa nejak jednoducho a bez sposobenia skody zistit, ci to bude aj brzdit, ak by malo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 18. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2024 daj tempomat a dobehni cyklistu. auto musí zastaviť. mne to fakt lezie na nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo 18. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2024 ale to je ine, auto zastane normalne plynule kvoli acc, bez cerveneho pipania ze hrozi naraz, ci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 18. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2024 ked sa približis velmi tak je tam aj pipanie. dneska sa mi stalo že isiel chodec cez prechod tak som ho puštal a ten chumaj ostal stat pred chodnikom. a vtedy bolo červene a brzdy naplno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo 18. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2024 ale aky mas rocnik? 2016 nema detekciu cyklistov ani chodcov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 21. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2024 mam 9mesiac 2017 ano nerozlišuje. ale akceptuje ich. a hlasi a spomaluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo 6. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2024 tak dnes, prvy sneh sezony, vyjdem z garaze na dialnicu a do 15 minut ACC front assist no sensor view, radar off, tempomat sa neda zapnut, ani obycajny. na zastavke som odlupol sneh z krytky radaru a potom to asi 3 minuty fungovalo. existuje na to nejake normalne riesenie? na A6 C6 som mal vyhrievanu krytku radaru. tu sa neda zapnut ani obycajny tempomat, ked trochu snezi ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2024 Neda, to jsou asistenti, kteri pri sebemensim problemu prestanou fungovat. Na OIV mne Front Assist vypina i pri vcelku beznem znecisteni. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.