chrabros Vloženo 17. Srpna Sdílet Vloženo 17. Srpna Ahoj, nevíte někdo, zda je možné aktualizovat mapové podklady, podle kterých se řídí adaptivní tempomat v autě, kde není zakoupená navigace? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 17. Srpna Sdílet Vloženo 17. Srpna To slyším poprvé. Adaptivní tempomat se dle mě neřídí navigačními podklady, ale pouze radarem vpředu. Mapovými podklady se řídí Travel Assistant. A pokud se nemýlím, tak Travel Assistant se prodává pouze spolu s navigací. Travel Assistant právě rozšiřuje funkce adaptivního tempomatu o ty mapové podklady z navigace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chrabros Vloženo 18. Srpna Autor Sdílet Vloženo 18. Srpna Travel Assistant jsem nekupoval. Původně jsem měl jen adaptivní tempomat, co se řídí jen radarem. Pak jsem dokoupil rozpoznávání dopravních značek a začalo to zpomalovat dopředu před vesnicemi, prudkými zatáčkami a omezenou rychlostí. A taky před značkami, které tam dávno nejdou. Možná to dohromady dá Travel Assistenta, nevím. Navigaci samotnou ale nemám. Určitě se to řídí daty z mapy a tu bych chtěl nějak aktualizovat. Jenže nevím jak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chrabros Vloženo 27. Srpna Autor Sdílet Vloženo 27. Srpna Odpovím si sám: Zdá se, že v mém případě se navigační data aktualizují přesně podle zvláštního postupu popsaného na stránce https://updateportal.skoda-auto.com/ Tedy stáhnout mapy, rozbalit na flashku, zastrčit do předního USB portu, čekat a ničemu se nedivit. Po celodenním ježdění se mi změnila verze mapových podkladů, kterou hlásí auto, z 22/12 na 23/12. Naprosto netuším, kolik z těch evropských map si auto zkopírovalo; jestli všechno, nebo jen to, co jsem dnes projel, nebo celé Česko. V každém případě to teď na dálnici brzdí jinde než předtím a ví, že před Prahou už není dálnice. Má-li někdo s tímto zkušenosti, budu rád, když napíšete. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslava Hűbnerová Vloženo 27. Října Sdílet Vloženo 27. Října Pokud to má O4 stejně jako Kamiq FL, tak se dá zakoupit za 123 korun online update navigačních podkladů pro rozpoznávání značek pro prediktivní tempomat. Jmenuje se to "online update for intelligent speed assist". Před zakoupením tam byla data 22.10, den po zakoupení už tam byla data 24.6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.