Net17 Vloženo 20. Srpna Sdílet Vloženo 20. Srpna (editace) Model autorádia L81SK2 s obrazovkou bez navigace viz příloha, mikrofon zabudovaný u světla ve stropu. Vše origo. Závada: Při propojení telefonu přes Bluetooth a přes kabel s propojením androidauto, Applecar play je nefunkční mikrofon. Při při propojení a telefonování slyším protější stranu v reproduktorech, ale ona mě neslyší vůbec. Co už jsem zkoušel: propojení jen kabelem a nebo jen přes Bluetooth propojení s jiným telefonem přes Applecar play výměna mikrofonu proměření kabelů vedoucí od mikrofonu do rádia - OK Takže to vypadá, že je něco s rádiem. Uměl by někdo poradit. Auto mám 14 dní a tohle mě docela štve. Díky za každou radu. Editováno: 20. Srpna, autor: Net17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 20. Srpna Sdílet Vloženo 20. Srpna S jiným telefonem mikrofon funguje, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Net17 Vloženo 21. Srpna Autor Sdílet Vloženo 21. Srpna S jiným telefonem vyzkoušeno a problém stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cico69 Vloženo 19. Října Sdílet Vloženo 19. Října Stalo sa mi to isté. keď som dal ľadky do stropného svetla tak mikrofón prestal fungovať, kúpil som novy a to isté aj ledky som vrátil do pôvodného stavu a nič. podarilo sa ti niečo zistiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cico69 Vloženo 19. Října Sdílet Vloženo 19. Října Problém vyrieseny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Net17 Vloženo 19. Října Autor Sdílet Vloženo 19. Října Zatím mi to stále nefunguje. Snažil jsem se přehrát softtware v rádiu,ale píše mi to že mam ten nejnovější. Jak jsi na tom ty ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Října Sdílet Vloženo 21. Října @cico69 Spoustě lidem by určitě pomohlo to, jak byl problém vyřešen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cico69 Vloženo 21. Října Sdílet Vloženo 21. Října som sa ne nete dočital že treba po jednom vybrať každu poistku a znovu zasunuť myslel som že je to blbosť ale čuduj sa svete mikrofon začal fungovať. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.