Přejít na obsah

Potahy (sekundarne)

raymon88

Doporučené příspěvky

Ahoj, sorry, ak to tu uz niekde je, ale davali ste si niekto potahy do superba, tie navliekacie, aby sa neznicili povodne?

Ma to zmysel? Ja mam superb style ale s tymi zakladnejsimi potahmi, nieco taketo:

Škoda Superb 2019 2.0 TDI

jednak mam pocit ze tie sedacky sa v lete dost "prepotia" v tychto teplach, a deti ich dost nesetria. 

Nahradne potahy sa daju preprat v pracke, mam take este vo forde (focus 2009) a mam s tym dobru skusenost, boli site presne na moj model, ale ta firma uz nefunguje.

Alebo ich len pravidelne tepovat?

Viete niekto odporucit vasu skusenost? Chcem aby to vyzeralo minimalne tak dobre ako su teraz original, a nie ako nejake z lidla, alebo este lepsie (sitie ako na style/sportline). Material asi najskor textil, kozu ani alcantaru nechcem.

Vdaka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som mal potahy od firmy MAD, latku som vybral u predajcu podla vzorkovnika (co najviac podobne original latke). Po natiahnuti nebolo poznat ze tam potah je.

Pouzival som ich 4 roky, az auto "islo dalej", opotrebenie som ziadne neregistroval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...