Přejít na obsah

Odlupující se lak a vlhkost brzdového světla


Doporučené příspěvky

Čau všichni, mám od 3/24 koupeného ojétého Kamiqa 1.0 tsi DSG 7/2020 s prodlouženou 5 letou zárukou, koupeno v Direct Auto, v 3/23 je po opravě zadní části po nehodě (5. dveře, nárazník, podlaha) - dle prodejce oprava v AS, ale neměli doklad o opravě. Již při koupi měl zamlžené + kapky vody na brzdovém světle na 5. Dveřích.

V dubnu letošního roku jsem byl v AS na prohlídce a bylo mi řečeno, že se na to záruka nevztahuje, protože je auto po opravě, a že mám počkat do léta jestli se to vlivem vysokých teplot nevypaří, a když ne tak to vyměnit na vlastní náklady, ale že to je jen estetika jinak ti ničemu nevadí

Jak jsem tušil, ani vysoké teploty nepomohli k odpaření vody ve světle, tak bych to chtěl reklamovat - přeci záruka je na měněné díly 24 měsíců ne? A měli by to dle mě vyreklamovat, ale nemám k tomu žádný doklad o opravě a vlastně nemám ani 100% jistotu, že to bylo opravováno v AS (ale snad by prodejce nelhal..)

Poslední věc co jsem si nyní všimnul je odlupujcí se lak na střeše - při koupi to určitě nebylo, nevíte co s tím? Jestli by pomohla třeba tužka?Dočetl jsem se, že záruka na lak je pouze 3 roky..

Díky za rady

IMG_5234.jpeg

IMG_5233.jpeg

IMG_5232.jpeg

Editováno: , autor: Ondra16V
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na Odlupující se lak a vlhkost brzdového světla

Říkám to zákazníkům pořád - nenechávat ptačí hov.. na laku dlouho, pak to bohužel dopadá takto. Zejména v kombinaci se sluníčkem je to pro lak smrtící. Tužkou to asi nějakým způsobem zamázneš, ale vidět to určitě bude dál 😞

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Jiri Kostka

TPI - že to v záruce vymění, vědí o problému 😞

 

Píšeš, že auto je po opravě, je tento lak oloupán v místě opravy? Pokud ano, tak bylo špatně lakováno a lak se loupe. Takto jezdí mnoho oloupaných aut v okolí.

 

Základ je dát si dohromady všechny informace - potvrzení o opravách a pak se dá mnoho věcí vyřešit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Opravovaná byla zadní část - 5. dveře, nárazník.. dle mechanika, který auto při koupi kontroloval a měřil po celém autě lak, tak střecha měla 80um, což by měl byt tedy lak původní, bohužel nemám žádný doklad ani potvrzení o opravě 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...