Jiri Kostka Vloženo 21. Srpna Sdílet Vloženo 21. Srpna (editace) Čau všichni, mám od 3/24 koupeného ojétého Kamiqa 1.0 tsi DSG 7/2020 s prodlouženou 5 letou zárukou, koupeno v Direct Auto, v 3/23 je po opravě zadní části po nehodě (5. dveře, nárazník, podlaha) - dle prodejce oprava v AS, ale neměli doklad o opravě. Již při koupi měl zamlžené + kapky vody na brzdovém světle na 5. Dveřích. V dubnu letošního roku jsem byl v AS na prohlídce a bylo mi řečeno, že se na to záruka nevztahuje, protože je auto po opravě, a že mám počkat do léta jestli se to vlivem vysokých teplot nevypaří, a když ne tak to vyměnit na vlastní náklady, ale že to je jen estetika jinak ti ničemu nevadí Jak jsem tušil, ani vysoké teploty nepomohli k odpaření vody ve světle, tak bych to chtěl reklamovat - přeci záruka je na měněné díly 24 měsíců ne? A měli by to dle mě vyreklamovat, ale nemám k tomu žádný doklad o opravě a vlastně nemám ani 100% jistotu, že to bylo opravováno v AS (ale snad by prodejce nelhal..) Poslední věc co jsem si nyní všimnul je odlupujcí se lak na střeše - při koupi to určitě nebylo, nevíte co s tím? Jestli by pomohla třeba tužka?Dočetl jsem se, že záruka na lak je pouze 3 roky.. Díky za rady Editováno: 21. Srpna, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Srpna Sdílet Vloženo 21. Srpna Zamrznutí rádia řeš v příslušné sekci, určitě ne zde, v sekci exteriér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soray Vloženo 21. Srpna Sdílet Vloženo 21. Srpna Říkám to zákazníkům pořád - nenechávat ptačí hov.. na laku dlouho, pak to bohužel dopadá takto. Zejména v kombinaci se sluníčkem je to pro lak smrtící. Tužkou to asi nějakým způsobem zamázneš, ale vidět to určitě bude dál 😞 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri Kostka Vloženo 21. Srpna Autor Sdílet Vloženo 21. Srpna Ptačí trus tam nebyl, a kdyby jo, umyju auto hned, do wapky jezdím cca každých 10 dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrejviper Vloženo 22. Srpna Sdílet Vloženo 22. Srpna Na to zatekajúce 3. brzdové svetlo u kamiqu je vydané TPI. Ten lak skutočne vyzerá ako následok vtáčieho trusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri Kostka Vloženo 23. Srpna Autor Sdílet Vloženo 23. Srpna Co prosím znamená, ze na to bylo vydáno TPI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 23. Srpna Sdílet Vloženo 23. Srpna @Jiri Kostka TPI - že to v záruce vymění, vědí o problému 😞 Píšeš, že auto je po opravě, je tento lak oloupán v místě opravy? Pokud ano, tak bylo špatně lakováno a lak se loupe. Takto jezdí mnoho oloupaných aut v okolí. Základ je dát si dohromady všechny informace - potvrzení o opravách a pak se dá mnoho věcí vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri Kostka Vloženo 23. Srpna Autor Sdílet Vloženo 23. Srpna Opravovaná byla zadní část - 5. dveře, nárazník.. dle mechanika, který auto při koupi kontroloval a měřil po celém autě lak, tak střecha měla 80um, což by měl byt tedy lak původní, bohužel nemám žádný doklad ani potvrzení o opravě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 23. Srpna Sdílet Vloženo 23. Srpna Takto se začala loupat lak na střeše mé fabie odhadem po 15 letech, takže pokud nedávají nějaký nekvalitní lak tak asi byla střecha lakovaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.