Publikováno Srpen 21, 20241 r Čau všichni, mám od 3/24 koupeného ojétého Kamiqa 1.0 tsi DSG 7/2020 s prodlouženou 5 letou zárukou, koupeno v Direct Auto, v 3/23 je po opravě zadní části po nehodě (5. dveře, nárazník, podlaha) - dle prodejce oprava v AS, ale neměli doklad o opravě. Již při koupi měl zamlžené + kapky vody na brzdovém světle na 5. Dveřích. V dubnu letošního roku jsem byl v AS na prohlídce a bylo mi řečeno, že se na to záruka nevztahuje, protože je auto po opravě, a že mám počkat do léta jestli se to vlivem vysokých teplot nevypaří, a když ne tak to vyměnit na vlastní náklady, ale že to je jen estetika jinak ti ničemu nevadí Jak jsem tušil, ani vysoké teploty nepomohli k odpaření vody ve světle, tak bych to chtěl reklamovat - přeci záruka je na měněné díly 24 měsíců ne? A měli by to dle mě vyreklamovat, ale nemám k tomu žádný doklad o opravě a vlastně nemám ani 100% jistotu, že to bylo opravováno v AS (ale snad by prodejce nelhal..) Poslední věc co jsem si nyní všimnul je odlupujcí se lak na střeše - při koupi to určitě nebylo, nevíte co s tím? Jestli by pomohla třeba tužka?Dočetl jsem se, že záruka na lak je pouze 3 roky.. Díky za rady Upraveno Srpen 21, 20241 r od Ondra16V
Srpen 21, 20241 r Říkám to zákazníkům pořád - nenechávat ptačí hov.. na laku dlouho, pak to bohužel dopadá takto. Zejména v kombinaci se sluníčkem je to pro lak smrtící. Tužkou to asi nějakým způsobem zamázneš, ale vidět to určitě bude dál 😞
Srpen 21, 20241 r Autor Ptačí trus tam nebyl, a kdyby jo, umyju auto hned, do wapky jezdím cca každých 10 dni
Srpen 22, 20241 r Na to zatekajúce 3. brzdové svetlo u kamiqu je vydané TPI. Ten lak skutočne vyzerá ako následok vtáčieho trusu.
Srpen 23, 20241 r @Jiri Kostka TPI - že to v záruce vymění, vědí o problému 😞 Píšeš, že auto je po opravě, je tento lak oloupán v místě opravy? Pokud ano, tak bylo špatně lakováno a lak se loupe. Takto jezdí mnoho oloupaných aut v okolí. Základ je dát si dohromady všechny informace - potvrzení o opravách a pak se dá mnoho věcí vyřešit.
Srpen 23, 20241 r Autor Opravovaná byla zadní část - 5. dveře, nárazník.. dle mechanika, který auto při koupi kontroloval a měřil po celém autě lak, tak střecha měla 80um, což by měl byt tedy lak původní, bohužel nemám žádný doklad ani potvrzení o opravě
Srpen 23, 20241 r Takto se začala loupat lak na střeše mé fabie odhadem po 15 letech, takže pokud nedávají nějaký nekvalitní lak tak asi byla střecha lakovaná.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.