Speedy20V Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Potřeboval bych sehnat dobrou, ale levnou lakovnu v Brně, takovou, která si neřekne za každej díl 500Kč mám spoustu spíš takových drobností a potřeboval bych se s ní nějak rozumně domluvit. Předem dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Potřeboval bych sehnat dobrou, ale levnou lakovnu v Brně, takovou, která si neřekne za každej díl 500Kč mám spoustu spíš takových drobností a potřeboval bych se s ní nějak rozumně domluvit. Předem dík za rady nikdo nevi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Škoda že jsi až v Brně,tady u nás(kousek od Prahy) jsou fakt machři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 To kriterium co mas me vsechny znamy vyradilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Škoda že jsi až v Brně,tady u nás(kousek od Prahy) jsou fakt machři A kde máš ty machry kousek od Prahy, ať vím, kam mám jet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Škoda že jsi až v Brně,tady u nás(kousek od Prahy) jsou fakt machři A kde máš ty machry kousek od Prahy, ať vím, kam mám jet? Sibřina u Prahy-Praha východ,cca 2 km od Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Škoda že jsi až v Brně,tady u nás(kousek od Prahy) jsou fakt machři A kde máš ty machry kousek od Prahy, ať vím, kam mám jet? Sibřina u Prahy-Praha východ,cca 2 km od Prahy Tak Sibřinu znám. Copak sis u nich nechal lakovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Nevím jak to tam vypadá teď ale zkus lakovnu Maršál na Dukelské,před pár lety mě tam lakovali formana,dalo se s nima celkem domluvit. Zkus se zeptat a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Škoda že jsi až v Brně,tady u nás(kousek od Prahy) jsou fakt machři A kde máš ty machry kousek od Prahy, ať vím, kam mám jet? Sibřina u Prahy-Praha východ,cca 2 km od Prahy Tak Sibřinu znám. Copak sis u nich nechal lakovat? Byl jsem tam asi před dvouma rokama ještě s feldou,chtěl jsem si tam nechat nastříkat lemy na blatníky a viděl jsem tam jejich práci,bylo to perfektní,žádný kapičy atd.Fakt se mi to líbilo.Octávku jsem měl v lakovně v Auto-Jarov a stálo to za prd-nebe a dudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Dobry lakovna je taky u Kominske vozovny, ale nevim ja s cenou, barak je videt ze silnice do bystrce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 17. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2007 mefisto, esař: díky, zkusím, ale jde mi o to se hlavně nějak rozumně domluvit s cenou no, nejlíp, kdyby měl někdo někde kamoše.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gregori Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 http://www.jantar-lakovna.cz na Videnske, lakovali jsme tam pul O1 po polozeni na bok a kvalita dobra, ale bylo to zapoctem, tak ti cenu nepovim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Tak lakovna Jantar mě slušně poslala k šípku, prej na nějaký kravinky nemá čas a ještě by se mi to ani nevyplatilo, protože ze každou např. mřížku od ventilace by si řekli 800,- tak jsem se s nima už ani dál nebavil, nebo bych se musel........ tak to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Skus Automobilní školu na Křižíkové.Bohužel praxi v lakovně už sem měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Já bych pražákum doporučil Lakovnu mezi horoměřicema a černym volem. Ty zadní světla co mám stály nalakovat 500,- a velké zrcátko mi stříkly za 200,-kč a je to perfektní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Já bych pražákum doporučil Lakovnu mezi horoměřicema a černym volem. Ty zadní světla co mám stály nalakovat 500,- a velké zrcátko mi stříkly za 200,-kč a je to perfektní. Ahoj - prosim tě, kde je přesně ta lakovna mezi Horoměřicema Černym volem? Nemáš na ně tel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Tak lakovna Jantar mě slušně poslala k šípku, prej na nějaký kravinky nemá čas a ještě by se mi to ani nevyplatilo, protože ze každou např. mřížku od ventilace by si řekli 800,- tak jsem se s nima už ani dál nebavil, nebo bych se musel........ tak to kamoš dělá v Porsche, ale dělá si nějaký bokovky, tak pokud by byl zájem, hodím ti číslo na SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 (editace) Ahoj - prosim tě, kde je přesně ta lakovna mezi Horoměřicema Černym volem? Nemáš na ně tel? Číslo na ně nemám je to tady na mapě vyznačený. Skoušel jsem najít na netu ale nemaj stránky. Ale nemužeš to prěhlídnout prodávají tam vedle i pneu, když jedeš z Horoměřic tak nejdříve pojedeš okolo autošídlo, ale nezahneš ale pojedeš rovně tam maj lakovnu taky ale drahou a jedeš furt až dojedeš na křižovatku černý vůl vs. suchdol a na tý to je. Jinak jsem se ptal ještě za kolik by stříknul všechny boční lišty combi tak řikali 2500,- , že se to musí ještě zahladit protože lišty jsou hrbolkatý. Ale taky slušná cena myslím na jaře do toho pujdu. Editováno: 2. Únor 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Tak lakovna Jantar mě slušně poslala k šípku, prej na nějaký kravinky nemá čas a ještě by se mi to ani nevyplatilo, protože ze každou např. mřížku od ventilace by si řekli 800,- tak jsem se s nima už ani dál nebavil, nebo bych se musel........ tak to kamoš dělá v Porsche, ale dělá si nějaký bokovky, tak pokud by byl zájem, hodím ti číslo na SZ Zájem by určitě byl!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Reddy: do Porsche jsem chodil často, ale nakonec mě to přestalo bavit, nějak moc drazí a tvářili se moc nóbl a vůbec ale jeden ten týpek mě tam zná moc dobře, jednu dobu jsem je tam dost často s něčím otravoval, určitě mě uvidí přicházet a uteče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Potřeboval bych sehnat dobrou, ale levnou lakovnu v Brně, takovou, která si neřekne za každej díl 500Kč mám spoustu spíš takových drobností a potřeboval bych se s ní nějak rozumně domluvit. Předem dík za rady Nevim co presne chces nalakovat.Ale mam lakose z Hodonina,ktery dela napr. blatnikkapotu motoru a podobne za cca 1500,-Kc.pokud chces kontak tak dej vedet.Dela moc dobre a hlavne je to i likvidator skod jedne pojistovny a kdyz tatika naboril jeden debil,tak neplatil nic a vse si borec vyridil pres pojistovnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Ahoj - prosim tě, kde je přesně ta lakovna mezi Horoměřicema Černym volem? Nemáš na ně tel? Číslo na ně nemám je to tady na mapě vyznačený. Skoušel jsem najít na netu ale nemaj stránky. Ale nemužeš to prěhlídnout prodávají tam vedle i pneu, když jedeš z Horoměřic tak nejdříve pojedeš okolo autošídlo, ale nezahneš ale pojedeš rovně tam maj lakovnu taky ale drahou a jedeš furt až dojedeš na křižovatku černý vůl vs. suchdol a na tý to je. Jinak jsem se ptal ještě za kolik by stříknul všechny boční lišty combi tak řikali 2500,- , že se to musí ještě zahladit protože lišty jsou hrbolkatý. Ale taky slušná cena myslím na jaře do toho pujdu. Díky moc - chci si předělat zadek na RS, takže budu dávat zadní nárazník do laku. Ještě jednou dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 ahoj, nasel jsem jednu lakovnu v brne ale nemam vubec s timto zkusenosti. je cena 2500,- bez DPH za laknuti predniho narazniku dobra? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 Číslo na ně nemám je to tady na mapě vyznačený. Skoušel jsem najít na netu ale nemaj stránky. Ale nemužeš to prěhlídnout prodávají tam vedle i pneu, když jedeš z Horoměřic tak nejdříve pojedeš okolo autošídlo, ale nezahneš ale pojedeš rovně tam maj lakovnu taky ale drahou a jedeš furt až dojedeš na křižovatku černý vůl vs. suchdol a na tý to je. Jinak jsem se ptal ještě za kolik by stříknul všechny boční lišty combi tak řikali 2500,- , že se to musí ještě zahladit protože lišty jsou hrbolkatý. Ale taky slušná cena myslím na jaře do toho pujdu. Nevis kde rozumne v Praze piskovat? Delaj v ty lakovne i komaxit? Budu renovovat motoveterana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 tak jsem byl zde http://www.autolakyrna.cz/ naraznik me stal 2500,- a spokojenost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.