vorlajz Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 srabicí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Nevite nekdo nahodou co to je za barva? http://img.yauto.cz/tapety/Skoda_Octavia_II_RS_2005_6.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Červená corrida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Červená corrida Mě se pravě nezda že by to byla COrrida, prijde mi to tmavejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Jj moje bauvička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Mě se pravě nezda že by to byla COrrida, prijde mi to tmavejsi. Nemůžeš brát tak vážně katalogový fotky xkrát upravený přes PC atd. To jak moje sousedka si koupila Hondu s barvou z katalogu aniž by to naživo viděla a pak byla nešťastná, když ji přivezli nový auto :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Jj moje bauvička Ale v realu je teda mnohem svetlejsi Jak vypada Flamenco? Mate nekdo odkaz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Nemůžeš brát tak vážně katalogový fotky xkrát upravený přes PC atd.To jak moje sousedka si koupila Hondu s barvou z katalogu aniž by to naživo viděla a pak byla nešťastná, když ji přivezli nový auto :X Hmm .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Se podívej třeba do vlákna Jiříka.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Se podívej třeba do vlákna Jiříka.DC To je takova ta skoricova barva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Jiříkovo flamenco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Nevite nekdo nahodou co to je za barva?http://img.yauto.cz/tapety/Skoda_Octavia_II_RS_2005_6.jpg A Ty to nevkládej do každého tématu, a ještě blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 (editace) Tak se nezlob no Editováno: 17. Červenec 2008, autor: vorlajz a necituj předcházející příspěvky :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 To je takova ta skoricova barva? No skořicová moc ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 no ta tvoje to je jasná skořice... což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Já mám šedou pos*anou holubama a tu se tím nechlubím lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Ale v realu je teda mnohem svetlejsi Právě že nee, když se o auto dobře staráš tak je přesně taková jak ju vidíš na te RSce!! Je to sexy barva a OII sluší a navíc za ni nechou připlatek jako za ostatní, takže další takové malé bezvýznamné plus :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 no a nevýhodou zase je, že to není metalický lak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 A nějaká neskonalá výhoda metalízy krokm toho že je na ní vidět každej škrábanec?? To že "odhání" slunko mi přijde moc neúčinný.. Vedro je podle mě v obou typech barev stejný.? (metla x nemetla) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 no má lepší barevnou stálost... nestárne tak rychle jako uni barva... má krycí lak... žejo... a následný opravy jsou taky na metalíze míň vidět jak na uni barvě... no a v neposlední řadě vypadá metalický lak líp... ale to je věc vkusu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 S těma opravama si to nemyslím, na UNI laku přestříkáš díl a je to, na metalíze musíš rozstříkávat, navíc vrstev laku je podle mě stejně na obojím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 (editace) podle me je to jen v cene, proste UNI barva (mimochodem skrabance se na ni udelaji 3x rychleji) mas neco skrabnute tak to nechas kdekoliv za malej peniz striknout, metaliza uz je fakt uplne nekde jinde s cenou,ale zase metaliza vypada 3x lip ze Editováno: 17. Červenec 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Misicko má to víc vrstev.. říkali nám to ve škodovce, tedka nevím jestli si to vybavím přesně ale tuším že to je 5 na 7 ve prospěch metly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Se podívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 S těma opravama si to nemyslím, na UNI laku přestříkáš díl a je to, na metalíze musíš rozstříkávat, navíc vrstev laku je podle mě stejně na obojím. akorát že to nemá stejnej odstín, žejo... hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.