Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Drastys: pokud jezdíš ted, budeš i po tom ;) jenom ti občas v těch nízkých otáčkách přijde že to nejede, tak to nesmíš zbytečně moc okotlit..(fábka mi táhne už odspoda, tak je to nezvyk)

Marios: Tak tu tachometrovou stočtyřicítku jednou schválně vyzkouším a troufám si říct, že budu mít pod 8 litrů, pokud to nebude nějakej tankodrom (jako třeba D1).

A s tím pružným zrychlením bych si dovolil celkem nesouhlasit.. jak velkej rozdíl to mezi MPI a FSI dělá nevím, ale že by to bylo až markantní? Nevím, ale když jsem porovnával křivky výkonu FSI a chipnutýho MPI, tak je to dost podobný, tak jsem zvědavej. Ale s tou 1.9 se mi tomu nechce věřit, aby se nechytala v pružným zrychlení, když má podstatně větší točák.. právě tam by mělo mít to TDIčko navrh. Ale můžu se mýlit, neříkám, že ne :).

dadacek: no tak D1 dělá fakt divy asi i ve spotřebě.. říkal i kamarád s 2.0 TDI, že tam cítí, že mu jde spotřeba nahoru

Viktore, s tim pruznym zrychlenim TDI se fakt mylis. Ja s FSI musim vzdy kdyz jedu za kamaradem s jeho 1.9 TDI davat pozor abych se mu nepodival do kufru, kdyz predjizdime kolonu. Zkouseli jsme to pak i jednou jen tak vedle sebe akcelerovat ze 60km/h a to jsem mu ujel vzdy a pokazde minimalne o 1,5 az 2 delky vozu na tom krátkem useku. Nicmene kdyz jsem v jeho 1.9 TDI jel jako spolujezdec a slapl na plyn tak jsem myslel jaka to neni formule a naopak kdyz ja jsem vezl ho a slapl jsem na plyn, tak s trochu nadsazky mi kamarad rekl, ze kdy jako uz konecne zacnu akcelerovat... Proste pocitove to TDI jede o hodne lepe jak 1.6 FSI, ale realně jede o viditelny rozdil huř.

Jinak co se te spotreby tyce, tak dlouhodobou mam 5,7 l/100km ale ted posledni dobou co jezdim se zapnutou klimou tak mam dlouhodobou porad 5,9 - 6,0 l/100km

Jinak FSI ma aspon u meho motoru tu vlastnost, ze pokud mam delsi dobu plyn ve stale stejne poloze, tak spotreba jde postupne dolu. Napr: jedu 100km/h na pětku na rovnem useku za 6,5 l/100km a po par vterinach jde spotreba postupne dolu a ustali se na cca. 5 l/100km. Po ubrani ci pridani plynu se spotreba vrati na 6,5 l/100km a po chvilce kdy s pedalem plynu nehybu jde spotreba opet dolu na 5 litru... Tohle jsem zkousel i s N95 a tam se nic takoveho nekonalo ani po 10 minutach jizdy, tam proste furt teklo dejme tomu tech 6,5 l/100km.

drastys: argument ze MPI vyjde na PHM levneji kvuli papani N95 oprto FSI ktery ma predepsany N98 je lichy, pac s N98 budes mit spotrebu o 0,5 az 0,8 l/100km nizzsi, takze o co vic zaplatis za N98 tak to se ti vrati zase v delsim dojezdu na nadrz, takze v souctu te to vyjde šulnul (me dokonce vychazi N98 levneji na 1km jizdy nez N95)

Neco jineho je 100 oktanovy benzin EVO nebo V-P Racing od Shellu, tam je spotreba jeste o neco nizsi nez s N98 (asi o 0,3 l), ale cenovy rozdil je tam uz tak velky, ze me 1km se 100ok. benzinem vyjde draz jak s N95.

Marios: no kurna ... jeslti to je tak ze si FSI skutecne tu spotrebu takhle umi regulovat tak by to bylo super ... uz je to zase pade na pede MPI-FSI i kdyz uz jsem zacal uvazovat vice o MPi :-) .... nakonec to rozhodne cena za kterou bude mozne poridit to ... uvidime :-)

Marios: jo, s tím pocitem, že turbodiesel letí a atmosféra nejede, i když rychlost nabírají dejme tomu stejně, máš pravdu, to už jsem poznal taky. No a s tím pružným zrychlením FSI vs. TDI to tak možná je, když to říkáš.. já to vyzkoušený nemám.

S tou regulací spotřeby je to zajímavý, to slyším poprvý.

Jinak, vyšší oktanový číslo by mělo mít za následek snížení spotřeby - to jako obecný fakt, ale asi každej motor na to reaguje trochu jinak. Při ustálený jízdě by to mělo být asi poznat, ale pozná se to i v městským provozu? Já myslím, že asi moc ne.

Dovolím si oponovat, nesledoval jsem to teda nějak extra, ale taky když mám nohu lehce na plynu s konstantní rychlostí tak mi to taky klesá na těch 5-6 (při 100 na 5) lehce polechtám plyn - vzroste na 11 a zase pak šupajda chvilu 7, pak 6 a pak 5 (někdy i 4,7). Myslím si teda, že toto budou mít stejný (možná teda FSI krapet míň-ale zase je dražší ze startu).

Palivo je Shell V Pover. (jiný jsem netankoval a asi ani nebudu) vyjma toho od OMV - 2x.

PS: nevím jak vy, ale já si tu spotřebu celkem hlídám, takže nepatřím mezi Oktávisty co si to profrčí na plné čáře, uhýbaj bez blinkrů atd..

V městským podle mě určitě ne! (i když reklama na OMV praví že jo..)

Teď jsem si ještě vzpomněl, že jsem jednou jel v zimě do Jeseníků v závěsu za kamarádem s 1.6 FSI a měl jsem tam i zpět dle maxidotu o pár desetin nižší spotřebu, ale byla to jízda s docela velkým vytáčením motorů. Tím nechci tvrdit, že FSI normálně žere víc, ale možná při svižnější jízdě jo.

Regulace spotreby? Hihi, dobry lol

ViktorMPI: V městským provozu rozdil na spotřebě mezi MPI x FSI asi není, to FSI potřebuje k tomu aby se spotřeba začala snižovat minimálně tak 20s konstatní jízdy bez pohybu plynovým pedálem, čili ideální na dálnice a rovinaté rychle okresky.

Jinak je možné, že při využivání plného výkon motoru je FSI trošičku žiznivější (asi by to bylo i logické když ze stejného objemu dává o 10kW více), ale nikdy jsem tohle netestoval a jedna jízda po dálnici za hranicí 200km/h (za 17 l/100km) asi nebude vypovídající... :-)

Ten čip je ale na 1.6MPI, nebude pro 2.0 FSI.

tak jasně, nejsem blbec... ;) myslel jsem to tak, že kdybych měl 1.6 MPI, že bych do toho za ty prachy šel... ;)

Marios: Jo stale se rozhoduji... jeste na to mam furu casu...budu to auto brat az po prazdninach ... pak pisnu jak jsem se rozhodl...

Dalnice nejezdim vubec krome dovce jednou za rok. U FSi me trosku odrazuje ze by se melo tankovat N98 aby to melo ten vykon ... kazdopadne bude zalezet na cene jakou mi nabidne znamy v autosalonu ;)

do toho FSI nemusíš lejt N98... stejně ta 1.6 FSI má homogenní spalování... ;)

vorlajz: no Ja vim ze nemusim, ale pry to ztraci vykon kdyz tam das N95

já osobně bych koupil radši MPIčko... měl jsem a na tu Okynu je to postačující! ;)

TFSI má taky homo a papá N98, takže jen o tom to není Pavlíku.

mozna blby dotaz, ale co znamena homogeni spalovani? :)

ale je Miško, ale je... ;)

vorlajz: no Ja vim ze nemusim, ale pry to ztraci vykon kdyz tam das N95

Je to tak.. Parametry, co jsou k tomu uváděné, jsou pro N98, s N95 jsou samo horší, takže ten rozdíl MPI vs. FSI se pak trochu vytrácí ;)

Jirik.DC : no to si prave taky myslim

i proto je nesmysl kupovat tu 1.6 FSI... páč 40 tis. je moc velký rozdíl... kdyby to bylo 15 tis. tak neváhám... ale u mě je to taky ovlivněný tím, že já kupuju N98 za míň jak valná většina z vás N95 ;) ... prostě máme v Ústí levnější benzín...

To je pravda..i cestou do Brna jsem raději tam i zpátky bral do plné na OMV pod mariánskou skálou..rozdíl o víc jak korunu na litr oproti OMV v Děčíně..

jj... já jsem kupoval minulý týdne N98 za 31,80 a N95 byl za 31,30 .... to už je asi prd rozdíl, což?

Fest rozdíl..

Pravidelně VP 95 za 34,8.

Jak projíždím občas ČR tak si všímám, že v Brně ten benál není zas tak drahej (hodnocení celorepublikových SHELL) jak u jinejch benzinek nevím.

Jirko jak ti to jezdí na to palivo od OMV (které tankuješ) mi to fakt na tu careru 100 nejelo ani trochu líp :( (to je ta moja spotřeba 9l po D1)

já jsem do svý Okty I. 1.6 MPI 75 kW tankoval N95 a pocitově mi to nejlíp jelo, když jsem tankoval u nás na JETce... jak jsem dal 98, 100 oktan nebo V-power racing, tak jsem žádnou změnu nepozoroval... podle mě tomuhle motoru stačí 95tka a vyšší oktan nemá na jízdu vliv... u FSI je to samozřejmě jinak... ;)

Vorlajz: no ale pak de o péči motoru že ;) a jelikož ho mám rád, tak mu dopřávám :p (což V Pover určo je pochutnání).

Ale spíš by mě zajímalo jestli to dělá jiným s tou 100kou od OMV že není rozdíl (u mě spíš zhoršení)

S tím, že tomuhle motoru N95 stačí samozřejmě souhlasím. S tím, že vyšší oktan nemá na jízdu vliv ne. Já změny s VP - Racing zpozoroval, i když nijak markantní a člověk už ten motor musí znát a jezdit s ním, ale jak už jsem jednou někde psal.. lepší reakce na plyn, ochotněji šel do otáček a v městským provozu jsem znatelně při rozjezdu méně vytáčel motor. Tohle a i lepší spalování má pak za následek menší spotřebu.. musí se ale samozřejmě zachovat stejný styl jízdy. Řikám.. nic převratnýho, u FSI to bude možná výraznější, ale moje zkušenost je taková, že poznat to je.

Jinak, co říkáte na čerpací stanici Tank and Go? Psali o tom ve SM.

Upraveno od ViktorMPI

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.