Červenec 17, 200817 r Nevite nekdo nahodou co to je za barva? http://img.yauto.cz/tapety/Skoda_Octavia_II_RS_2005_6.jpg
Červenec 17, 200817 r Červená corrida Mě se pravě nezda že by to byla COrrida, prijde mi to tmavejsi.
Červenec 17, 200817 r Mě se pravě nezda že by to byla COrrida, prijde mi to tmavejsi. Nemůžeš brát tak vážně katalogový fotky xkrát upravený přes PC atd. To jak moje sousedka si koupila Hondu s barvou z katalogu aniž by to naživo viděla a pak byla nešťastná, když ji přivezli nový auto :X
Červenec 17, 200817 r Jj moje bauvička Ale v realu je teda mnohem svetlejsi Jak vypada Flamenco? Mate nekdo odkaz ?
Červenec 17, 200817 r Nemůžeš brát tak vážně katalogový fotky xkrát upravený přes PC atd.To jak moje sousedka si koupila Hondu s barvou z katalogu aniž by to naživo viděla a pak byla nešťastná, když ji přivezli nový auto :X Hmm ..
Červenec 17, 200817 r Nevite nekdo nahodou co to je za barva?http://img.yauto.cz/tapety/Skoda_Octavia_II_RS_2005_6.jpg A Ty to nevkládej do každého tématu, a ještě blbě
Červenec 17, 200817 r Tak se nezlob no Upraveno Červenec 17, 200817 r od vorlajz a necituj předcházející příspěvky :D :D :D
Červenec 17, 200817 r Ale v realu je teda mnohem svetlejsi Právě že nee, když se o auto dobře staráš tak je přesně taková jak ju vidíš na te RSce!! Je to sexy barva a OII sluší a navíc za ni nechou připlatek jako za ostatní, takže další takové malé bezvýznamné plus :-)
Červenec 17, 200817 r A nějaká neskonalá výhoda metalízy krokm toho že je na ní vidět každej škrábanec?? To že "odhání" slunko mi přijde moc neúčinný.. Vedro je podle mě v obou typech barev stejný.? (metla x nemetla)
Červenec 17, 200817 r no má lepší barevnou stálost... nestárne tak rychle jako uni barva... má krycí lak... žejo... a následný opravy jsou taky na metalíze míň vidět jak na uni barvě... no a v neposlední řadě vypadá metalický lak líp... ale to je věc vkusu ...
Červenec 17, 200817 r S těma opravama si to nemyslím, na UNI laku přestříkáš díl a je to, na metalíze musíš rozstříkávat, navíc vrstev laku je podle mě stejně na obojím.
Červenec 17, 200817 r podle me je to jen v cene, proste UNI barva (mimochodem skrabance se na ni udelaji 3x rychleji) mas neco skrabnute tak to nechas kdekoliv za malej peniz striknout, metaliza uz je fakt uplne nekde jinde s cenou,ale zase metaliza vypada 3x lip ze Upraveno Červenec 17, 200817 r od creck
Červenec 17, 200817 r Misicko má to víc vrstev.. říkali nám to ve škodovce, tedka nevím jestli si to vybavím přesně ale tuším že to je 5 na 7 ve prospěch metly.
Červenec 17, 200817 r S těma opravama si to nemyslím, na UNI laku přestříkáš díl a je to, na metalíze musíš rozstříkávat, navíc vrstev laku je podle mě stejně na obojím. akorát že to nemá stejnej odstín, žejo... hh
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.