alda2 Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Mam mlhová světla na OII, ale je to bez objímek na žárovky. Jaká se tam dávají objímky ( pokud někdo máte označení + cenu bylo by to super ) a jaké se tam dávají žárovky. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 žárovka H8, označení na tom neni,jen viz foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda2 Vloženo 14. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2007 tak pro ujisteni, je to na tyto svetla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda2 Vloženo 14. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2007 ještě foto zepředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 zatím číst umím,áno jsou to ony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda2 Vloženo 14. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Jo věřím ti, že číst umíš Kde bych mohl sehnat to označení ? nebo když přijdu do škodovky o řeknu že chci objímky, tak mi to daj ? Nepasovaly by tam nějaké obyč ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 nevím, nemam co tam vyzkoušet koukni na lampu jsou na ni 2 čisla.. 1Z0 ... 699 a 701 a prave ..700 a ...702 tak jestli jedno z toho neni myšleno jako patice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda2 Vloženo 14. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2007 (editace) hmm, zkusim se poptat. Ty objímky co jsi mi nafotil mám strach budou dost drahé. Ale dík za ochotu. Editováno: 14. leden 2007, autor: alda2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda2 Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Tak už jsem to dohledal. Je to žarovka přimo z objimkou. Ještě bych se chtěl zeptat, zda někdo neví, jaký je na to protikonektor ( označení ) popřípadě, zda je někde přehled protikonektorů. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 (editace) Jo věřím ti, že číst umíš Kde bych mohl sehnat to označení ? nebo když přijdu do škodovky o řeknu že chci objímky, tak mi to daj ? Nepasovaly by tam nějaké obyč ? ty jsi sem spadnul z Marsu nebo odkud ? Co bys tam chtěl dávat jinýho ? Snad svíčku s knotem, možná. To bys ušetřil ! A kam chceš vůbec ty mlhovky nacpat ? Pokud vím, dával sis inzerát, že je prodáš, tak o co teda GO ? Editováno: 16. leden 2007, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 panove nebudu zakladat nove vlakno jen tak pro nic za nic ze, sice mi nejde o objimky ale stejne to tu zneuziju. Takze vysse jsou vyfocene standardni mlhovky na OII, netusite nekdo zda a jak jde sundat to cire predni sklo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 To sklo je přilepené k parabole mlhovky. Jestli se ti podaří ho demontovat bez poškození tak jsi kouzelník. Mlhovky se tu prodávají v bazaru asi tak sa tisíc kč, skus pohledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 takze klasika, dat to do trouby. Zkusim jedny koupit a uvdime, kamarad takhle rozdelaval smvetla na e34 kdyz tam daval angel eyes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak mlhovky dorazili uz nejakiu chvli se vali v garazi, vypada to ze nejsou lepene, ze sklo drzi narazene na zadni plastove casti pres tesneni, ktere bude asi celkem fuska vytahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Jakou objimku ? to jsou kalsicke H8 ony tak vypadaji vsechny neni to zadna objimka je to součast H8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.