Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mam mlhová světla na OII, ale je to bez objímek na žárovky. Jaká se tam dávají objímky ( pokud někdo máte označení + cenu bylo by to super ) a jaké se tam dávají žárovky. Díky

Vloženo

Jo věřím ti, že číst umíš :D

Kde bych mohl sehnat to označení ? nebo když přijdu do škodovky o řeknu že chci objímky, tak mi to daj ?

Nepasovaly by tam nějaké obyč ?

Vloženo

nevím, nemam co tam vyzkoušet

koukni na lampu jsou na ni 2 čisla.. 1Z0 ... 699 a 701 a prave ..700 a ...702 tak jestli jedno z toho neni myšleno jako patice? :huh:

Vloženo (editace)

hmm, zkusim se poptat. Ty objímky co jsi mi nafotil mám strach budou dost drahé.

Ale dík za ochotu.

Editováno: , autor: alda2
Vloženo

Tak už jsem to dohledal. Je to žarovka přimo z objimkou. Ještě bych se chtěl zeptat, zda někdo neví, jaký je na to protikonektor ( označení ) popřípadě, zda je někde přehled protikonektorů. Díky

Vloženo (editace)
Jo věřím ti, že číst umíš  :D

Kde bych mohl sehnat to označení ? nebo když přijdu do škodovky o řeknu že chci objímky, tak mi to daj ?

Nepasovaly by tam nějaké obyč ?

ty jsi sem spadnul z Marsu nebo odkud ? Co bys tam chtěl dávat jinýho ? Snad svíčku s knotem, možná. To bys ušetřil ! A kam chceš vůbec ty mlhovky nacpat ? Pokud vím, dával sis inzerát, že je prodáš, tak o co teda GO ? :o

Editováno: , autor: jirkaK
  • o 2 roky později...
Vloženo

panove nebudu zakladat nove vlakno jen tak pro nic za nic ze, sice mi nejde o objimky ale stejne to tu zneuziju.

Takze vysse jsou vyfocene standardni mlhovky na OII, netusite nekdo zda a jak jde sundat to cire predni sklo ?

Vloženo

To sklo je přilepené k parabole mlhovky. Jestli se ti podaří ho demontovat bez poškození tak jsi kouzelník. Mlhovky se tu prodávají v bazaru asi tak sa tisíc kč, skus pohledat.

• o 4 týdny později...
Vloženo

tak mlhovky dorazili uz nejakiu chvli se vali v garazi, vypada to ze nejsou lepene, ze sklo drzi narazene na zadni plastove casti pres tesneni, ktere bude asi celkem fuska vytahnout

• o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...