Publikováno Leden 14, 200718 r Mam mlhová světla na OII, ale je to bez objímek na žárovky. Jaká se tam dávají objímky ( pokud někdo máte označení + cenu bylo by to super ) a jaké se tam dávají žárovky. Díky
Leden 14, 200718 r Autor Jo věřím ti, že číst umíš Kde bych mohl sehnat to označení ? nebo když přijdu do škodovky o řeknu že chci objímky, tak mi to daj ? Nepasovaly by tam nějaké obyč ?
Leden 14, 200718 r nevím, nemam co tam vyzkoušet koukni na lampu jsou na ni 2 čisla.. 1Z0 ... 699 a 701 a prave ..700 a ...702 tak jestli jedno z toho neni myšleno jako patice?
Leden 14, 200718 r Autor hmm, zkusim se poptat. Ty objímky co jsi mi nafotil mám strach budou dost drahé. Ale dík za ochotu. Upraveno Leden 14, 200718 r od alda2
Leden 16, 200718 r Autor Tak už jsem to dohledal. Je to žarovka přimo z objimkou. Ještě bych se chtěl zeptat, zda někdo neví, jaký je na to protikonektor ( označení ) popřípadě, zda je někde přehled protikonektorů. Díky
Leden 16, 200718 r Jo věřím ti, že číst umíš Kde bych mohl sehnat to označení ? nebo když přijdu do škodovky o řeknu že chci objímky, tak mi to daj ? Nepasovaly by tam nějaké obyč ? ty jsi sem spadnul z Marsu nebo odkud ? Co bys tam chtěl dávat jinýho ? Snad svíčku s knotem, možná. To bys ušetřil ! A kam chceš vůbec ty mlhovky nacpat ? Pokud vím, dával sis inzerát, že je prodáš, tak o co teda GO ? Upraveno Leden 16, 200718 r od jirkaK
Květen 22, 200916 r panove nebudu zakladat nove vlakno jen tak pro nic za nic ze, sice mi nejde o objimky ale stejne to tu zneuziju. Takze vysse jsou vyfocene standardni mlhovky na OII, netusite nekdo zda a jak jde sundat to cire predni sklo ?
Květen 22, 200916 r To sklo je přilepené k parabole mlhovky. Jestli se ti podaří ho demontovat bez poškození tak jsi kouzelník. Mlhovky se tu prodávají v bazaru asi tak sa tisíc kč, skus pohledat.
Květen 22, 200916 r takze klasika, dat to do trouby. Zkusim jedny koupit a uvdime, kamarad takhle rozdelaval smvetla na e34 kdyz tam daval angel eyes
Červen 16, 200916 r tak mlhovky dorazili uz nejakiu chvli se vali v garazi, vypada to ze nejsou lepene, ze sklo drzi narazene na zadni plastove casti pres tesneni, ktere bude asi celkem fuska vytahnout
Listopad 18, 201212 r Jakou objimku ? to jsou kalsicke H8 ony tak vypadaji vsechny neni to zadna objimka je to součast H8
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.