Abr Vloženo 21. Září 2024 Vloženo 21. Září 2024 Ahoj. Nemáte někdo DP pro F1? Jak čistit ? V příloze jsem našel Octavii a Fabii2… Potřebuju zjistit kde ty hadice končí… Bowden tachometru teda nemám tak napadá vás, co mám sehnat k vyčištění? Dík Citovat
bouchy01 Vloženo 21. Září 2024 Vloženo 21. Září 2024 Bowden, tedy asi jen to lanko, se sežene snadno. Buď cyklistický, nebo za jakéhokoliv starého auta. Event. v autopotřebách poptat "strunu plynu". To není lanko, ale drát. Citovat
Abr Vloženo 21. Září 2024 Autor Vloženo 21. Září 2024 (editace) Našel jsem elektrikářskou plastovou strunu a pročistil dva přední výtoky, pravý zadní tekl někam na zadní blatník … akorát nevím kam má vést levý zadní výtok, protože mi teče B sloupkem dílem na podlahu zadní sedačky (levé) a něco prahem pod auto… 😞 asi je problém v hadici/napojení, nebo je ucpaná hadice (a tu jsem netrefil ze střechy tak jedině ji zkusit odspoda?) jak sundat tapecírung se šíbrem? To bude zase porod 😞 nebo bude stačit sundat podběh zadního kola? Bez toho výkresu jsem zatím v ….. Editováno: 21. Září 2024, autor: Abr Citovat
suri. Vloženo 22. Září 2024 Vloženo 22. Září 2024 predne su v stlpiku pri konektore dveri , zadne koncia v podbehu pod naraznikom , cez podblatnik by si sa dozadu mal dostat ak tečie do auta máš niektorú hadicu zapchatu alebo deravu , vypadnutu bez sundani stropnice nezistis asi nic Citovat
Abr Vloženo 22. Září 2024 Autor Vloženo 22. Září 2024 (editace) Ok takze musim sundat kolo a podbeh (ono je jeste mozny ze je to jen ucpany a preteka to treba diky za ty obrazky, tu DP jde nekde stahnout celou? Editováno: 22. Září 2024, autor: Abr Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.