Přejít na obsah

Závada Start Stop, ESC, nefunkční tempomat, rádio, front asistent, slabý podsvit přístrojovky a další...


Joseamigo

Doporučené příspěvky

Fabia III, rv 2019, najeto necelých 110000km, combi 1.0TSI/81kW.

 

Jednou takhle cestou domů píp - závada start stop, kašlu na to, říkám si, i když přístrojovka pohasla na minimum, ale druhý den cestou z HK píp, nefunkční tempomat, závada front asistentu, říkám si kurňa, simply never či co... třetí den ochrana komponent, nefunkční rádio, ani výhřev sedaček a ani stahování oken na dálku klíčkem nende. Motor ale furt jede jak drak.

 

Takže servis, je to služebák, takže ŠA servis v Pcích. Za dva dny volají, že je hotovo, (jen jaksi zapomněli asi na výstupní kontrolu, protože po cca 150m od servisu píp - závada Start Stop... no, vrátil jsem se, slečna poudá, jééé, ale takhle to hlásí těm co si vypnout trvale start stop. No, jelikož to asi v autorizáku běžně nedělají a já taky ne, napadlo mě zvednout kapotu a co myslíte, měl ho tam - jasně, odpojenej kablík u baterky, takže celej slavnej power management auta věděl prd, jaký je napětí na baterce... zacvaknout, nastartovat a vše ok). 

 

No a ten původně rozsvícenej stromeček závad tedy zhasli jakýmsi přehráním sw v jednotce, pro ty, co se v tom vyznají, přidávám ofocený protokoul...

 

Tak kdyby někomu z vás začaly ty komfortní funkce blbnout (ale motor, brzdy a základní funkce byly stále ok), tak vám třeba taky pomůže přehrání sw.

 

 

 

20240925_152620.jpg

20240925_152626.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...