Přejít na obsah

Závada Start Stop, ESC, nefunkční tempomat, rádio, front asistent, slabý podsvit přístrojovky a další...


Joseamigo

Doporučené příspěvky

Fabia III, rv 2019, najeto necelých 110000km, combi 1.0TSI/81kW.

 

Jednou takhle cestou domů píp - závada start stop, kašlu na to, říkám si, i když přístrojovka pohasla na minimum, ale druhý den cestou z HK píp, nefunkční tempomat, závada front asistentu, říkám si kurňa, simply never či co... třetí den ochrana komponent, nefunkční rádio, ani výhřev sedaček a ani stahování oken na dálku klíčkem nende. Motor ale furt jede jak drak.

 

Takže servis, je to služebák, takže ŠA servis v Pcích. Za dva dny volají, že je hotovo, (jen jaksi zapomněli asi na výstupní kontrolu, protože po cca 150m od servisu píp - závada Start Stop... no, vrátil jsem se, slečna poudá, jééé, ale takhle to hlásí těm co si vypnout trvale start stop. No, jelikož to asi v autorizáku běžně nedělají a já taky ne, napadlo mě zvednout kapotu a co myslíte, měl ho tam - jasně, odpojenej kablík u baterky, takže celej slavnej power management auta věděl prd, jaký je napětí na baterce... zacvaknout, nastartovat a vše ok). 

 

No a ten původně rozsvícenej stromeček závad tedy zhasli jakýmsi přehráním sw v jednotce, pro ty, co se v tom vyznají, přidávám ofocený protokoul...

 

Tak kdyby někomu z vás začaly ty komfortní funkce blbnout (ale motor, brzdy a základní funkce byly stále ok), tak vám třeba taky pomůže přehrání sw.

 

 

 

20240925_152620.jpg

20240925_152626.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud má Fabia původní baterii, tak můj osobní názor je, že už to má spočítané. Za normálních okolností s vypojeným konektorem auto nepíše ochrana komponent, nefunkční rádio, výhřev sedaček atd. Ale setkal jsem se, že právě toto vypisuje při špatné baterii

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...