Publikováno Říjen 4, 2024Říj 4 Ahoj, asi budu trochu za vola, ale nějak mi není jasný, jak to Kamiq má s předníma mlhovkama 🙂 Koupil jsem ženě jako druhé auto do rodiny roční kus, moc jsem ho nezkoumal a teď jsem zjistil že nemá přední mlhovky (jedná se o Ambition s paketem extra: Zimní paket I (vyhřívaná přední sedadla a trysky ostřikovačů) Elektrické ovládání oken vzadu s pojistkou proti sevření 8 reproduktorů (pasivní) Multifunkční kožený volant Mechanické výškové seřizování obou předních sedadel Kola z lehké slitiny Orion 6J x 16" Smartlink Top LED zadní světla, animovaný ukazatel směru jízdy Parkovací senzory vzadu a ve předu To že tam mlhovky nejsou mi nějak extra nevadí, spíš mě to zajímá jak to je tedy řešený a jaký jsou vlastně druhy světlometů....v mém případě jsou to základní LED Třeba to ještě někoho bude zajímat a jen ze sebe nechce udělat blbce jako teď dělám já 🙂 Díky
Říjen 4, 2024Říj 4 Autor ano, to je pravda, nicméně mě zajímá, jak je to řešené.....jestli jsou součástí světlometu nebo jak?
Říjen 4, 2024Říj 4 Jsou dva druhy svetlometu: zakladni ledkove parabolicke. a pak jakoze premiove predfacelift s biled technologii (cerveny kamiq) facelift s matrix technologii (bily kamiq) s mlhovkama existuji tri variace zakladni svetla bez mlhovek v narazniku zakladni svetla s mlhovkama v narazniku premiova svetla s mlhovkama v hlavnich svetlometech bez mlhovek v narazniku. to je to na co se ptate? Upraveno Říjen 5, 2024Říj 5 od ExecutedDonut
Listopad 5, 2024Lis 5 Přidávám na ukázku 2 druhy světel... (černý Kamiq na 100% nemá mlhovky ve světlech) (modrý netuším jestli má nebo nemá ve světlech, ale nemá je v nárazníku ani jeden Kamiq)... A také mě zajímá proč nejsou na vozidlech přední mlhovky i když nejsou povinné, ale docela potřebné v těchto dnech. (je to škoda, že tam nejsou i když by to asi bylo super i pro začátečníky i pro profíky za volantem)
Listopad 5, 2024Lis 5 Cerny kamiq je ta varianta: Zakladni svetla bez mlhovek v narazniku. Modry kamiq je varianta: Premiova svetla a jako mlhovka slouzi ta vnitrni parabola, ktera je pouzivana i pro corner light myslim.
Listopad 29, 2024Lis 29 Ještě k tomu něco přihodím: Před FL jsou varianty: 1) Základní, který nemá mlhové světlo 2) Lepší, který má mlhové světlo v té spodní půlce toho světlometu Po FL má teď Kamiq přední mlhový světlomet již ze základu, je umístěn dole v nárazníku. Jediný rozdíl je pak že buď umí nebo neumí corner.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.