cz pida Vloženo 4. Října Sdílet Vloženo 4. Října Ahoj, asi budu trochu za vola, ale nějak mi není jasný, jak to Kamiq má s předníma mlhovkama 🙂 Koupil jsem ženě jako druhé auto do rodiny roční kus, moc jsem ho nezkoumal a teď jsem zjistil že nemá přední mlhovky (jedná se o Ambition s paketem extra: Zimní paket I (vyhřívaná přední sedadla a trysky ostřikovačů) Elektrické ovládání oken vzadu s pojistkou proti sevření 8 reproduktorů (pasivní) Multifunkční kožený volant Mechanické výškové seřizování obou předních sedadel Kola z lehké slitiny Orion 6J x 16" Smartlink Top LED zadní světla, animovaný ukazatel směru jízdy Parkovací senzory vzadu a ve předu To že tam mlhovky nejsou mi nějak extra nevadí, spíš mě to zajímá jak to je tedy řešený a jaký jsou vlastně druhy světlometů....v mém případě jsou to základní LED Třeba to ještě někoho bude zajímat a jen ze sebe nechce udělat blbce jako teď dělám já 🙂 Díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 4. Října Sdílet Vloženo 4. Října No tak pokud nejsou tak nejsou, povinna mlhovka pokud vim je pouze zadni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 4. Října Autor Sdílet Vloženo 4. Října ano, to je pravda, nicméně mě zajímá, jak je to řešené.....jestli jsou součástí světlometu nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Října Sdílet Vloženo 4. Října Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 4. Října Sdílet Vloženo 4. Října (editace) Jsou dva druhy svetlometu: zakladni ledkove parabolicke. a pak jakoze premiove predfacelift s biled technologii (cerveny kamiq) facelift s matrix technologii (bily kamiq) s mlhovkama existuji tri variace zakladni svetla bez mlhovek v narazniku zakladni svetla s mlhovkama v narazniku premiova svetla s mlhovkama v hlavnich svetlometech bez mlhovek v narazniku. to je to na co se ptate? Editováno: 5. Října, autor: ExecutedDonut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 4. Října Autor Sdílet Vloženo 4. Října Ano, to je přesně ono, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahany1 Vloženo Úterý v 11:52 Sdílet Vloženo Úterý v 11:52 Přidávám na ukázku 2 druhy světel... (černý Kamiq na 100% nemá mlhovky ve světlech) (modrý netuším jestli má nebo nemá ve světlech, ale nemá je v nárazníku ani jeden Kamiq)... A také mě zajímá proč nejsou na vozidlech přední mlhovky i když nejsou povinné, ale docela potřebné v těchto dnech. (je to škoda, že tam nejsou i když by to asi bylo super i pro začátečníky i pro profíky za volantem) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo Úterý v 12:31 Sdílet Vloženo Úterý v 12:31 Cerny kamiq je ta varianta: Zakladni svetla bez mlhovek v narazniku. Modry kamiq je varianta: Premiova svetla a jako mlhovka slouzi ta vnitrni parabola, ktera je pouzivana i pro corner light myslim. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.