Edison101 Vloženo 5. Října Sdílet Vloženo 5. Října Zdravím mám dotaz. Koupil jsem scalu a pravé světlo svítí těsně před auto. Na světle jsem našel dva imbusy jedním se šteluje náklon do boku ten jde lehce a druhý by měl být na výšku ale na obou světlech s ním nejsem schopný pootočit. A nevím jak velkou sílu můžu vynaložit než něco urvu. Zkoušel s nima někdo hýbat jdou vám lehce nebo těžce? Na STK pojedu za dva týdny ale světlo bych chtěl poradit dřív ráno už je tma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 5. Října Sdílet Vloženo 5. Října Nevím, jestli je rozumné do světel jakkoli sahat. Pokud jde o full led, nastavují se sami elektronicky a když nesvítí správně, jel bych do servisu. Ale možná to tady na fóru někdo řešit umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edison101 Vloženo 6. Října Autor Sdílet Vloženo 6. Října To jsem nenapsal nejedná se o full led Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek253 Vloženo 6. Října Sdílet Vloženo 6. Října Podívej se do sekce elektrika, nastavení tlumených světel, keras to tam popisuje(díky), nastavil jsem to podle rysek na vratech od garáže, musel jsem to lehce přizvednout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 7. Října Sdílet Vloženo 7. Října Aj full led sa nastavuju imbusom. Taky biely plastovy srob tam je. Tiez som nastavoval, nakolko skoda aj po opakovanej vyzve a zaplateni si extra nastavenia to nastavila velmi dole.Co mi aj na STK potvrdili, ze tam je hodne velka rozverva vo vyske. Ak ti nieco nejde pohnut, tak odporucam cerveny sprej z dekaca. teda po novom je biely, ja mam doma este zopar cervenych. isto nie WD, co vysusa. Prípravok ALL IN ONE 300 ml - Decathlon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edison101 Vloženo 7. Října Autor Sdílet Vloženo 7. Října Díky za odpovědi nakonec jsem to rysknul a pořádně jsem zabral a imbusy se rozhýbaly. Byly zatuhlé. Tak už to mám přibližně nastavené a roztáhl jsem to hodně i do boků ať to svítí dost na pole uvidíme co řeknou potom na STK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 7. Října Sdílet Vloženo 7. Října vyskusaj to v premavke. ja som zobral imbus so sebou a jazdil som vecer po 3km useku hore dole cca 30 min. ak mi len jeden blikol, dal som dole pol otacky. postupne som to ladil takto 3 noci a ked neblikali a bol som spokojny s dosvitom, zakreslil som nulove polohy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.