phroch Vloženo 11. Října Sdílet Vloženo 11. Října Vcera jsem chtel vyjet z pneuservisu a auto neslo nastartovat. Tvrdosijne hlasilo nedostupnost front asist. Nic nezabralo. Skoncil jsem telefonatem na linku mobility a objednan otah do servisu. Po delsi dobe jsem zkusil nastartovat a slo to. Dnes v servisu bez zasahu, je chybny sw ridici jednotky a ceka se na opravu. Navod jak postupovat priste - auto na 15 minut zamknout a pote nastartovat. 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigFoot007 Vloženo 3. Listopadu Sdílet Vloženo 3. Listopadu Jop, zial toto je uz skor vlastnost novych aut s milion riadiacimi jednotkami. Sestre sa to iste stalo s novym Tiguanom. Dalsi majitel tu pisal o podobnej skusenosti s novym Kodiaqom. Ked auto vyhodi chybu. Treba vystupit, zamknut, pockat kym sa system uspi/restartuje (aspon 10-15 minut) a potom dufat, ze po restarte uz chyba nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeCZman Vloženo 17. Listopadu Sdílet Vloženo 17. Listopadu Děje se nám na dvou autech to same. Podle servisu se jedná o SW závadu a výrobce připravuje opravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.