phroch Vloženo 11. Října Sdílet Vloženo 11. Října Vcera jsem chtel vyjet z pneuservisu a auto neslo nastartovat. Tvrdosijne hlasilo nedostupnost front asist. Nic nezabralo. Skoncil jsem telefonatem na linku mobility a objednan otah do servisu. Po delsi dobe jsem zkusil nastartovat a slo to. Dnes v servisu bez zasahu, je chybny sw ridici jednotky a ceka se na opravu. Navod jak postupovat priste - auto na 15 minut zamknout a pote nastartovat. 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigFoot007 Vloženo 3. Listopadu Sdílet Vloženo 3. Listopadu Jop, zial toto je uz skor vlastnost novych aut s milion riadiacimi jednotkami. Sestre sa to iste stalo s novym Tiguanom. Dalsi majitel tu pisal o podobnej skusenosti s novym Kodiaqom. Ked auto vyhodi chybu. Treba vystupit, zamknut, pockat kym sa system uspi/restartuje (aspon 10-15 minut) a potom dufat, ze po restarte uz chyba nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeCZman Vloženo Neděle v 18:28 Sdílet Vloženo Neděle v 18:28 Děje se nám na dvou autech to same. Podle servisu se jedná o SW závadu a výrobce připravuje opravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.