Přejít na obsah

Dodělání výhřevu sedaček + multifunkční volant

biglogi

Doporučené příspěvky

Ahoj, dostala se ke mně fábka v základu. Rád bych si nechal vyměnit základní volant za multifunkční, ideálně s výhřevem a k tomu i vyhřívané přední sedačky. Dodělával již takto někdo? Případně co vše by pro to bylo potřeba? Moc díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sedadla - vacsina si ich predpokladam objednala v nejakej vybave. ono to nie je len tak. samozrejme, jedna vec je elektro pripojenie, kde to schovas pod koberce a plasty a nevidno. druha vec je vybratie, rozobratie a rozcalunenie sedaciek. do toho sa nechce nikomu. na F4 som nemal tu cest, na Rapid a hlavne F3 niekolko krat. a fakt to nie je sranda, hlavne na novom aute. ak sa ti podari zohnat sedacky uz s vyhrevom (o com v dostupnej cene pochybujem), tak potom ostava nastudovat schemy a zapojit podla toho

spominany priklad z F3, kde su aj fotky - https://wirer.sk/f3_vyhrev-predok/

navyse na F4 sa nemenia tlacidla, ale cely panel kurenia/klimy ak dobre pozeram fotky. a je otazne, ci to za normalnu cenu zozenies ako nahradny diel

47_SKODA_FABIA_ML_Phoenix_Orange.jpg?_gl

neodradzam od montaze, vyzvy su fajn, ale treba si najprv preverit moznosti. v krajnom pripade existuje univerzalna sada, ale to by som osobne do noveho auta nechcel

https://www.htcar.cz/vyhrivani-sedadel-pod-calouneni-univerzalni-verze-2-sedadla-12v

Odkaz ke komentáři

Díky za odpověď a odkaz. Sedadlo s výhřevem mám možnost koupit za dobrou cenu, do toho stávajícího bych to montovat nechtěl. Mám manuální klimu, tam ten panel vypadá jinak. Spíš mi šlo o to, jak moc pracné to bude.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Ahoj, tak jsem do fábky v mezidobí dodělal parkovací kameru, koupil panel co posílal @TOMUS (sedačku jsem nakonec nesehnal :D ), ale ten multifunkční volant nemohu rozběhat. Podle návodu od @wirer jsem upravil kabeláž od airbagu, natáhl jsem drát od podvolantového kroužku dolu do BCM, napájení vyvedeno na pojistku, ale nic. Neví někdo, co by ještě mohlo být špatně? 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...