thomas136 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Nazdar kluci, přestal mi makat park. asis. a potřeboval bych, jestli někdo nemáte ( náhodou ) schéma zapojení. Je to orig. Škoda r.v. 2003. A při nejhorším, jestli někdo nemá doma novou jednotku ...... Díky Thomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 napiš na badys.ahc@seznam.cz a pořešíme to, schéma mám, krabičku možno také dodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 pomoc_p_i_parkov_n_.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 tak a Váša to vyřešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas136 Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Kluci díky moc, zkoušel jsem to a zjistil jsem, že ta ř.j. je totálně vypálená a odnesl to i repřáček..... čidla vykazují všechna, stejné hodnoty, tak snad jim nic není. Nevím, jak se to mohlo stát, ale totálně v haji (tušil jsem to, už todle smradu ze spáleniny při rozdělání). Musím tedy sehnat novou (nejlépe nějakou jetou, ale né tak jako ta moje) a ještě ten repráček. Díky Thomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Poslal jsem ti PM, mám fungl novou jednotku i repro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Kluci díky moc, zkoušel jsem to a zjistil jsem, že ta ř.j. je totálně vypálená a odnesl to i repřáček..... čidla vykazují všechna, stejné hodnoty, tak snad jim nic není. Nevím, jak se to mohlo stát, ale totálně v haji (tušil jsem to, už todle smradu ze spáleniny při rozdělání).Musím tedy sehnat novou (nejlépe nějakou jetou, ale né tak jako ta moje) a ještě ten repráček. Díky Thomas ahoj, odkud jsi? měl bych zájem o tu vypálenou jednotku pokud by v tom nebyl problém. Já jsem z MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Kluci díky moc, zkoušel jsem to a zjistil jsem, že ta ř.j. je totálně vypálená a odnesl to i repřáček..... čidla vykazují všechna, stejné hodnoty, tak snad jim nic není. Nevím, jak se to mohlo stát, ale totálně v haji (tušil jsem to, už todle smradu ze spáleniny při rozdělání).Musím tedy sehnat novou (nejlépe nějakou jetou, ale né tak jako ta moje) a ještě ten repráček. Díky Thomas ahoj, odkud jsi? měl bych zájem o tu vypálenou jednotku pokud by v tom nebyl problém. Já jsem z MB dostanes za nu nevypalenu funglovku???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Kluci díky moc, zkoušel jsem to a zjistil jsem, že ta ř.j. je totálně vypálená a odnesl to i repřáček..... čidla vykazují všechna, stejné hodnoty, tak snad jim nic není. Nevím, jak se to mohlo stát, ale totálně v haji (tušil jsem to, už todle smradu ze spáleniny při rozdělání).Musím tedy sehnat novou (nejlépe nějakou jetou, ale né tak jako ta moje) a ještě ten repráček. Díky Thomas ahoj, odkud jsi? měl bych zájem o tu vypálenou jednotku pokud by v tom nebyl problém. Já jsem z MB dostanes za nu nevypalenu funglovku???? použil bych ji na pokus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Kluci díky moc, zkoušel jsem to a zjistil jsem, že ta ř.j. je totálně vypálená a odnesl to i repřáček..... čidla vykazují všechna, stejné hodnoty, tak snad jim nic není. Nevím, jak se to mohlo stát, ale totálně v haji (tušil jsem to, už todle smradu ze spáleniny při rozdělání).Musím tedy sehnat novou (nejlépe nějakou jetou, ale né tak jako ta moje) a ještě ten repráček. Díky Thomas ahoj, odkud jsi? měl bych zájem o tu vypálenou jednotku pokud by v tom nebyl problém. Já jsem z MB dostanes za nu nevypalenu funglovku???? použil bych ji na pokus tak daj pri tom bacha, lebo v jednej pesnicke sa spieva " ... taky maly pokus, hodilo nas o kus ... (LOJZO)" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.