thomas136 Vloženo 16. leden 2007 Vloženo 16. leden 2007 Nazdar kluci, přestal mi makat park. asis. a potřeboval bych, jestli někdo nemáte ( náhodou ) schéma zapojení. Je to orig. Škoda r.v. 2003. A při nejhorším, jestli někdo nemá doma novou jednotku ...... Díky Thomas Citovat
BadyS Vloženo 16. leden 2007 Vloženo 16. leden 2007 napiš na badys.ahc@seznam.cz a pořešíme to, schéma mám, krabičku možno také dodat Citovat
thomas136 Vloženo 16. leden 2007 Autor Vloženo 16. leden 2007 Kluci díky moc, zkoušel jsem to a zjistil jsem, že ta ř.j. je totálně vypálená a odnesl to i repřáček..... čidla vykazují všechna, stejné hodnoty, tak snad jim nic není. Nevím, jak se to mohlo stát, ale totálně v haji (tušil jsem to, už todle smradu ze spáleniny při rozdělání). Musím tedy sehnat novou (nejlépe nějakou jetou, ale né tak jako ta moje) a ještě ten repráček. Díky Thomas Citovat
MaD Vloženo 18. leden 2007 Vloženo 18. leden 2007 Poslal jsem ti PM, mám fungl novou jednotku i repro. Citovat
Remus by skoda Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 Kluci díky moc, zkoušel jsem to a zjistil jsem, že ta ř.j. je totálně vypálená a odnesl to i repřáček..... čidla vykazují všechna, stejné hodnoty, tak snad jim nic není. Nevím, jak se to mohlo stát, ale totálně v haji (tušil jsem to, už todle smradu ze spáleniny při rozdělání).Musím tedy sehnat novou (nejlépe nějakou jetou, ale né tak jako ta moje) a ještě ten repráček. Díky Thomas ahoj, odkud jsi? měl bych zájem o tu vypálenou jednotku pokud by v tom nebyl problém. Já jsem z MB Citovat
Tunak Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 Kluci díky moc, zkoušel jsem to a zjistil jsem, že ta ř.j. je totálně vypálená a odnesl to i repřáček..... čidla vykazují všechna, stejné hodnoty, tak snad jim nic není. Nevím, jak se to mohlo stát, ale totálně v haji (tušil jsem to, už todle smradu ze spáleniny při rozdělání).Musím tedy sehnat novou (nejlépe nějakou jetou, ale né tak jako ta moje) a ještě ten repráček. Díky Thomas ahoj, odkud jsi? měl bych zájem o tu vypálenou jednotku pokud by v tom nebyl problém. Já jsem z MB dostanes za nu nevypalenu funglovku???? Citovat
Remus by skoda Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 Kluci díky moc, zkoušel jsem to a zjistil jsem, že ta ř.j. je totálně vypálená a odnesl to i repřáček..... čidla vykazují všechna, stejné hodnoty, tak snad jim nic není. Nevím, jak se to mohlo stát, ale totálně v haji (tušil jsem to, už todle smradu ze spáleniny při rozdělání).Musím tedy sehnat novou (nejlépe nějakou jetou, ale né tak jako ta moje) a ještě ten repráček. Díky Thomas ahoj, odkud jsi? měl bych zájem o tu vypálenou jednotku pokud by v tom nebyl problém. Já jsem z MB dostanes za nu nevypalenu funglovku???? použil bych ji na pokus Citovat
Tunak Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 Kluci díky moc, zkoušel jsem to a zjistil jsem, že ta ř.j. je totálně vypálená a odnesl to i repřáček..... čidla vykazují všechna, stejné hodnoty, tak snad jim nic není. Nevím, jak se to mohlo stát, ale totálně v haji (tušil jsem to, už todle smradu ze spáleniny při rozdělání).Musím tedy sehnat novou (nejlépe nějakou jetou, ale né tak jako ta moje) a ještě ten repráček. Díky Thomas ahoj, odkud jsi? měl bych zájem o tu vypálenou jednotku pokud by v tom nebyl problém. Já jsem z MB dostanes za nu nevypalenu funglovku???? použil bych ji na pokus tak daj pri tom bacha, lebo v jednej pesnicke sa spieva " ... taky maly pokus, hodilo nas o kus ... (LOJZO)" Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.