Publikováno Leden 16, 200718 r Hoši,i když mám v pc zaškrtnuno automatickou aktualizaci času,nějak né a né se nastavovat.Co s tím.Kdy to chci nastavit,řve to,že čas není aktuální.Když ho ručně alespoň přibližně nastavím,potom se to automaticky nastaví,ale na druhý dn je to zase víte kde
Leden 16, 200718 r Autor jo,ale jde o notebook a v něm baterka je.A i když ho zapnu,nezaktualizuje se
Leden 16, 200718 r no nevim presne co mas za notebook ale mam pocit ze v notasu byla mala baterka ktera prave tyhle veci udrzovala..
Leden 16, 200718 r Autor Noťas je nový a ta beratka co myslíš je na Bios.Kdyby zhavarovala,zhavaroval by i PC
Leden 16, 200718 r aktualizuji ti čas, je 16:19 Ja na notasu pouzivam TENTO programek a zadny problem. Muzes si tam nastavit i preferovany server. Woknovy aktualizace mi nikdy kloudne nechodily.
Leden 16, 200718 r Noťas je nový a ta beratka co myslíš je na Bios.Kdyby zhavarovala,zhavaroval by i PC Tohle neni uplne pravda, ta baterka drzi jenom nastaveni BIOSu, takze PC normalne jede, ale pri kazdym startu jede v default nastaveni a muze rvat, ze CMOS (resp. BIOS) settings wrong, ale nemusi, pak to muze delat i to, ze pada cas...
Leden 16, 200718 r no,ale je to nový noťas Proto jsem neresil baterku desky. I kdyz... nahoda je blbec.
Leden 16, 200718 r no,ale je to nový noťas Jasne, jasne, tam by mela bejt baterka OK, ja jen pro upresneni - a tobe se to teda chova tak, ze ho vypnes, pak zapnes a mas tam nesmyslnej cas? Nebo pokazdy stejnej +- neco malo?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.