ALEX 236 Vloženo včera v 11:09 Sdílet Vloženo včera v 11:09 Zdravim borci ,mám takový problém když jedu více jak 50km v hodině přestane mi foukat ventilátor topení a začne se mlžit okno,pod 50km to je v pohodě,vyměnil jsem předřadný odpor a problém přetrvává když zapnu cirkulaci v kabině tak vše funguje ,mám podezření na nějakou klapku co zavírá a otvírá přísun vzduchu do kabiny podle rychlosti auta ale nevím co to ovládá a počem jít.Děkuji za radu Zdeněk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo včera v 12:32 Sdílet Vloženo včera v 12:32 Predpokladám, že je v aute Climatronic. Hľadaj klapku recirkulácie, označenie v71. Nájdeš o tom aj tu na fóre zmienku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo včera v 17:01 Autor Sdílet Vloženo včera v 17:01 Díky za reakci,climatronic tam je , už jsem jeden servo motorek měnil co přepínal ventilaci na nohy a okno a tedˇse podělalo tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.