mito7 Vloženo 4. Listopad 2024 Vloženo 4. Listopad 2024 Máte někdo zkušenosti se senzory tlaku v pneu? Nazul jsem zimní kola vč. nových senzorů a auto je nevidí. Musí se někde resetovat a najít nové na zimních kolech? Citovat
lucky.jack Vloženo 5. Listopad 2024 Vloženo 5. Listopad 2024 Mělo by stačit s autem najet pár kilometrů, senzory by se měly načíst samy. Za předpokladu, že to auto má ve výbavě tyhle senzory 🙂 Citovat
mito7 Vloženo 5. Listopad 2024 Autor Vloženo 5. Listopad 2024 (editace) Už jsem najel přes 200 km a nic. Na letních - z výroby to ukazovalo a dost se to měnilo s teplotou od 2,8 do 3,1 baru. Takže to ve výrobě asi namontovali. Tlaky: 2.0 TSI, LaK, + nez. top., zadní stěrač, tažné, přímé měření tlaku. Editováno: 5. Listopad 2024, autor: mito7 Citovat
mito7 Vloženo 21. Listopad 2024 Autor Vloženo 21. Listopad 2024 Tak senzory už fungují, museli je vyměnit za stejné, jen naprogramované přímo na Superb 4. Citovat
Petr Svetr Vloženo 21. Listopad 2024 Vloženo 21. Listopad 2024 a proto takový nesmysl na novém autě v žádném případě nechci 2 1 Citovat
bazycek Vloženo 21. Listopad 2024 Vloženo 21. Listopad 2024 Me tyto senzory vymluvila sam prodejce ze s nimi jsou jen problemy. 1 Citovat
mito7 Vloženo 21. Listopad 2024 Autor Vloženo 21. Listopad 2024 (editace) Na Supu II mám též jen poměrové měření a funguje, ale jako hračička jsem chtěl vědět přímo tlaky v jednotlivých kolech a proto jsem si je tam připlatil. A byla to poslední věc, co šla připlatit. Editováno: 21. Listopad 2024, autor: mito7 Citovat
shortasek Vloženo 4. Března Vloženo 4. Března zdar, nevíte zda jsou senzory z S3 použít i na S4, za předpokladu, že se přeprogramují (případně se po probuzení načtou časem sami)? Chci na druhou sadu kol, co mám z S3 a ta už má senzory. Čísla dílů se dle etky liší, ale princip a frekvence budou shodné. Díky a zdar. Citovat
mito7 Vloženo 4. Dubna Autor Vloženo 4. Dubna Asi ne, mají jiný program. Nasadili mně senzory z S 3 a nic se nenačetlo. Po výměně za jiné naprogramované na S 4 tyto fungují i když s náhodnými výpadky. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.