Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny. Pokusím se touhle diskuzí dodávat vám všem informace, když takhle jezdím celý den po Praze a okolí kde jsem zatím objevil nejlevnější naftu, benzín a LPG. Nechci aby to vypadalo jako reklama na čerpačky a je mi jedno jaká nafta, benzín a LPG jsou zrovna nejkvalitnější. Samozřejmostí je uvítání dalších příspěvků z celé ČR.Aby jsme nebyli zahlceni hodně větama, tak prosím uvádějte pouze kde a za kolik. Dík a myslím, že to hodně pomůže nám všem.

Tak já začínám: B)

Natural 25,90 Makro Průhonice (s kartou Makra 25,50, zlatá karta 24,90)

Nafta tuším ta samá cena a samé místo

LPG 12,90 Jižní spojka čerpačka Avanti směr Hostivař na Barrandov pouze mezi 17 a 7 hodinou. Jinak 13,90

B)

Zdravím všechny. Pokusím se touhle diskuzí dodávat vám všem informace, když takhle jezdím celý den po Praze a okolí kde jsem zatím objevil nejlevnější naftu, benzín a LPG. Nechci aby to vypadalo jako reklama na čerpačky a je mi jedno jaká nafta, benzín a LPG jsou zrovna nejkvalitnější. Samozřejmostí je uvítání dalších příspěvků z celé ČR.Aby jsme nebyli zahlceni hodně větama, tak prosím uvádějte pouze kde a za kolik. Dík a myslím, že to hodně pomůže nám všem.

Tak já začínám: B)

Natural 25,90 Makro Průhonice (s kartou Makra 25,50, zlatá karta 24,90)

Nafta tuším ta samá cena a samé místo

LPG 12,90 Jižní spojka čerpačka Avanti směr Hostivař na Barrandov pouze mezi 17 a 7 hodinou. Jinak 13,90

B)

k pumpě Makro to mám z firmy asi 300 m, ale nějak tam po těch loňských zkušenostech nejezdím. Možná jsou to blbý předsudky, ale jedna výměna vstřiků mi stačila. (pozn. : to nemělo s touto pumpou žádnou přímou souvislost). Jinak mimo Prahu nafta i 25,30 .

www.natankuj.sk

Pavel Greiner: konkrétně u toho LPG by Tě měla kvalita zatraceně hodně zajímat, problémy na které si zaděláš nekvalitním plynem jsou pěkně nepříjemné a jejich odstranění pořádně drahé <_< Už se o tom tady na fóru v někde sekci o lpg psalo dost.... :angry: Cena není všechno....

Jiriku, 25,30? Kam jezdis tankovat...

Tohle jsem jeste fakt nevidel??

H.

no ja beru Natural 98 za 28,50 na JETce v Beroune... B)

H.

JirkaK psal mimo Prahu, treba Makro UL - nafta 25,10 (se zlatou kartou dokonce 24,60) :p

H.

no čéče, takovou nějakou cenu jsem zaregistroval v Teplicích, Chomutově a i u toho Makra v Ústí. Potíž je ovšem v tom, že už jsem stratil odvahu tyhle levný nafty tankovat.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.