Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, je možné, že model Selection, datum výroby 10/2024, neumí automaticky ztlumit z dálkových světel? Nebo jen něco dělám blbě? Jsem si tak nějak myslel, že toto už dnes bude standard i u Škodovky...

Umí. Je potřeba to mít nastavené v infotainmentu, dále je potřeba mít ovladač světel v poloze "AUTO". Pak už jen páčku d. světel od sebe, rozsvítí se symbol Which dash symbol for auto headlights? | Discovery Sport Forum a v příhodných podmínkách se spustí dálková světla. Pokud je to ještě pravda, tak moje ruka byla vždy rychlejší (zejm. při vypínání). Jakmile dálková vypneš, symbol zmizí.

• Autor

Pánové děkuji!

No nejsem si jistý, že to půjde. Musel bys mít Light Assist a ten v Selection myslím není. 

• Autor

Tak pánové, ollaf má pravdu, Karoq Selection neumí přepínat dálková/tlumená světla. V infotainmentu položka Light Assist není. Při nastavení ovladače světel do polohy "auto" a následném zapnutí dálkových světel se zobrazí kontrolka dálkových světel bez symbolu "A", tak musím přepínat ručně. Se z té Škodovky fakt picnu. By mě ani ve snu nenapadlo, že tohle nepůjde, pač tohle umí i 3-letý obyčejný Hyundai i30 za poloviční cenu Karoqa.

Koukám na ceník a opravdu by mě zajímalo, pod jakou položkou se automatická dálková světla skrývají. Dříve to byla vždy příplatková položka. Teď buď na klasická světla objednat nejdou nebo musí člověk volit matrixy.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.