Publikováno Listopad 16, 2024Lis 16 Zdravím, je možné, že model Selection, datum výroby 10/2024, neumí automaticky ztlumit z dálkových světel? Nebo jen něco dělám blbě? Jsem si tak nějak myslel, že toto už dnes bude standard i u Škodovky...
Listopad 16, 2024Lis 16 Auto light assist https://www.skoda-auto.com/services/karoq-videos#auto-light-assist
Listopad 17, 2024Lis 17 Umí. Je potřeba to mít nastavené v infotainmentu, dále je potřeba mít ovladač světel v poloze "AUTO". Pak už jen páčku d. světel od sebe, rozsvítí se symbol a v příhodných podmínkách se spustí dálková světla. Pokud je to ještě pravda, tak moje ruka byla vždy rychlejší (zejm. při vypínání). Jakmile dálková vypneš, symbol zmizí.
Listopad 23, 2024Lis 23 No nejsem si jistý, že to půjde. Musel bys mít Light Assist a ten v Selection myslím není.
Listopad 24, 2024Lis 24 Autor Tak pánové, ollaf má pravdu, Karoq Selection neumí přepínat dálková/tlumená světla. V infotainmentu položka Light Assist není. Při nastavení ovladače světel do polohy "auto" a následném zapnutí dálkových světel se zobrazí kontrolka dálkových světel bez symbolu "A", tak musím přepínat ručně. Se z té Škodovky fakt picnu. By mě ani ve snu nenapadlo, že tohle nepůjde, pač tohle umí i 3-letý obyčejný Hyundai i30 za poloviční cenu Karoqa.
Listopad 24, 2024Lis 24 Koukám na ceník a opravdu by mě zajímalo, pod jakou položkou se automatická dálková světla skrývají. Dříve to byla vždy příplatková položka. Teď buď na klasická světla objednat nejdou nebo musí člověk volit matrixy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.