Robes68 Vloženo 22. Listopadu Sdílet Vloženo 22. Listopadu Zdravím,prosím o radu. Mám v Octavii IV,2021 Columbus MIB3 a při spuštění navigace vyskočí hláška"funkce není podporován". Znamená to,že není aktivována?Musím dokupit v e-shopu? Mám za to,že Columbus má navigaci ve standardu. Něco jsem zde vyčetl,ale moc moudrý z toho nejsem.Ano používám Android auto,sípš mě jde o vzhled,že si ji nemůžu přepnout do cockpitu. Nemám moc zkušeností s koncernovými auty,tak se omlouvám.Auto mám tři dny a docela mě štve,že stálo ranec a navi nefunguje.Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 22. Listopadu Sdílet Vloženo 22. Listopadu Možná není aktivovaný ten online přístup k datům o provozu. Tedy asi naviguje, ale jen podle map a neupravuje trasu podle aktuální dopravní situace. Pokud to tak je, stačí přikoupit. Tuším že asi 1200 Kč na rok. Já mám auto zatím mladší 3 let. Takže to opravdu vypadá, že ti to po 3 letech vypršelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 22. Listopadu Sdílet Vloženo 22. Listopadu Columbusy měly navigaci v předchozích modelech. V nových modelech už to není automaticky a není to pole názvu. Pakliže ti to píše tuto hlášku, je nutné navigaci dokoupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robes68 Vloženo 22. Listopadu Autor Sdílet Vloženo 22. Listopadu Děkuji za pomoc,zkusím ověřit v servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robes68 Vloženo 14. Prosince Autor Sdílet Vloženo 14. Prosince Tak jsem to trochu popletl, předem se tedy omlouvám. Mám Bolero a ne Columbus. Myslel jsem,že pokud "tablet" nemá dvě fyzická tlačítka,je to automaticky Columbus. Musel jsem tedy navi dokoupit přes Škoda Connect,plus Infotaiment Online. Mám ale velký problém. Zadám domovskou adresu,kterou následně uložím v nastavení zadám ukazovat čtení dopr.značek,zaškrtám body zájmů,atd. Vše funguje skvěle,nic nepadá,až do chvíle,než vypnu zapalování. Nastartuji a vše vypnuté.Takže při každém startu,pokaždé vše znovu nastavit,což mě fakt se...,když ta sranda stála,cca12000.Jsem přihlášen jako hlavní uživatel,zkoušel jsem továrko,ale beze změny.Pokud provedu restart,aniž bych vypl zapalování,tak také vše vypnuto.Je to docela frustrující,pokaždé vše nastavovat.Zkoušel jsem se přihlásit,jako host a žádná změna.Ještě jsem si zavařil,protože jsem se dva dny nemohl z5 přihlásit,jako hlavní uživatel.Podobný problém jsem vyštrachal,na Octavia club z roku 2021 a bohužel nevyřešeno.Budu rád,za jakoukoli pomoc,radu,jinak se asi fakt oběsim😀 Dle obrázku mám mapy rok 2024,desátý měsíc? Ještě jednou díky,za pomoc. 20241213_141956.heic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 14. Prosince Sdílet Vloženo 14. Prosince Měl jsem stejný problém. Pomohlo přehrátí softwaru v infotainmentu. Koukám, že máš stále verzi 1801. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robes68 Vloženo 15. Prosince Autor Sdílet Vloženo 15. Prosince Dík moc za odpověď. Pokud dobře koukám,tak mám verzi 1803,ne 01. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 15. Prosince Sdílet Vloženo 15. Prosince Jasně překoukl jsem se. 😉 Pak mi došlo, že máš Bolero a ne Columbus. Nevím jaká verze je na Boleru aktuální. Na Columbusu je teď 1985. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robes68 Vloženo 15. Prosince Autor Sdílet Vloženo 15. Prosince Ještě jednou dík,zajedu do autorizáku,snad přehrání sw pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.