podolskyf93 Vloženo 26. Listopadu Sdílet Vloženo 26. Listopadu Dobrý deň Mam takýto problém od kedy som kúpil auto. Mam škodu scala monte carlo. Mam telefón Xiaomi 14, a keď idem okolo nejakého stožiara alebo kostola tak mi zamrzne obrazovka alebo aplikácia ktorú mam pravé spustenú. Neukáže nič len mi odpojí telefón a o niekoľko sekúnd opäť pripojí, Deje sa to hlavne len keď idem okolo nejakého stožiara alebo kostola. Je to hrozne divne. Už som s tým bol aj v servise kde mi aktualizovali software no nepomohlo to. Stretli ste sa s tým tu niekto ? Za všetky rady budem hrozne rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 26. Listopadu Sdílet Vloženo 26. Listopadu Můžeš vyzkoušet jiný telefon(y). Pakliže to bude dělat i tak, může být problém v autě. Nicméně bych spíš viděl problém na komunikaci mezi telefonem a autem. V okamžiku, kdy dojde k nějakému rušení signálu, komunikace via telefon prostě zamrzne. Tohle je poměrně těžké řešit stran servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
podolskyf93 Vloženo 26. Listopadu Autor Sdílet Vloženo 26. Listopadu Áno už som skúšal aj iný telefón. Robí to taktiež. Rozmýšľam potom ešte zakázať 5ghz a nechať to len na 2.4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 26. Listopadu Sdílet Vloženo 26. Listopadu Ano , i to by mohlo být řešení. Stojí za vyzkoušení. Samotného by mě zajímalo zda to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo 27. Listopadu Sdílet Vloženo 27. Listopadu (editace) pises o kostole a stoziari a taktiez ze okolo "nejakeho" z tohto popisu sme sa bohuzial nic nedozvedeli a teda skus napisat ci tym myslis ze ked ides okolo kazdeho/skoro kazdeho kostola/stoziara ti to robi alebo ti to robi len pri jednom/dvoch kostoloch/stoziaroch. to je totiz dost podstatny rozdidel. Pokial ti to totiz robi na kazdom telefone a len na zopar (tych istych miestach) tak je to OK. ja tiez chodim do prace logicky tu istu trasu a vzdy na 2/3 miestach mi to vypadne a nerobi to len mne ale aj ked som isiel taxikom. tak isto ked som isiel na vylet na oravu ci na moravu a rovnakou cestou naspat tak v nejakej obci mi to na tom isto mieste vypadlo. uz som to tu niekde na fore pisal ze ide o to, ze ten wlan funguje na urcitej frekvencii/pasmach a ked niekto pouziva tu istu frekvenciu tak to posobi ako rušicka signalu. to mas ako s telefonmi a sietou, tiez podla zakona maju pracovat v urcitych pasmach len nie vzdy sa to deje. *mne cestou do prace to robi v blizkosti NDS (narodna dialnicna spolocnost) a tam veru maju rozne stoziare/vysielace + na jednom mieste kde mi to vzdy vypadne dokonca šušti aj na par sekund radio signal. Editováno: 27. Listopadu, autor: fsociety19x . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.