podolskyf93 Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami Dobrý deň Mam takýto problém od kedy som kúpil auto. Mam škodu scala monte carlo. Mam telefón Xiaomi 14, a keď idem okolo nejakého stožiara alebo kostola tak mi zamrzne obrazovka alebo aplikácia ktorú mam pravé spustenú. Neukáže nič len mi odpojí telefón a o niekoľko sekúnd opäť pripojí, Deje sa to hlavne len keď idem okolo nejakého stožiara alebo kostola. Je to hrozne divne. Už som s tým bol aj v servise kde mi aktualizovali software no nepomohlo to. Stretli ste sa s tým tu niekto ? Za všetky rady budem hrozne rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami Můžeš vyzkoušet jiný telefon(y). Pakliže to bude dělat i tak, může být problém v autě. Nicméně bych spíš viděl problém na komunikaci mezi telefonem a autem. V okamžiku, kdy dojde k nějakému rušení signálu, komunikace via telefon prostě zamrzne. Tohle je poměrně těžké řešit stran servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
podolskyf93 Vloženo před 3 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 3 hodinami Áno už som skúšal aj iný telefón. Robí to taktiež. Rozmýšľam potom ešte zakázať 5ghz a nechať to len na 2.4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami Ano , i to by mohlo být řešení. Stojí za vyzkoušení. Samotného by mě zajímalo zda to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.