Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Dobrý deň 

Mam takýto problém od kedy som kúpil auto. Mam škodu scala monte carlo. Mam telefón Xiaomi 14, a keď idem okolo nejakého stožiara alebo kostola tak mi zamrzne obrazovka alebo aplikácia ktorú mam pravé spustenú. Neukáže nič len mi odpojí telefón a o niekoľko sekúnd opäť pripojí, Deje sa to hlavne len keď idem okolo nejakého stožiara alebo kostola. Je to hrozne divne. Už som s tým bol aj v servise kde mi aktualizovali software no nepomohlo to. Stretli ste sa s tým tu niekto ? Za všetky rady budem hrozne rad. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můžeš vyzkoušet jiný telefon(y). Pakliže to bude dělat i tak, může být problém v autě. Nicméně bych spíš viděl problém na komunikaci mezi telefonem a autem. V okamžiku, kdy dojde k nějakému rušení signálu, komunikace via telefon prostě zamrzne. Tohle je poměrně těžké řešit stran servisu. 

Odkaz ke komentáři

pises o kostole a stoziari a taktiez ze okolo "nejakeho" z tohto popisu sme sa bohuzial nic nedozvedeli a teda skus napisat ci tym myslis ze ked ides okolo kazdeho/skoro kazdeho kostola/stoziara ti to robi alebo ti to robi len pri jednom/dvoch kostoloch/stoziaroch. to je totiz dost podstatny rozdidel.

Pokial ti to totiz robi na kazdom telefone a len na zopar (tych istych miestach) tak je to OK. ja tiez chodim do prace logicky tu istu trasu a vzdy na 2/3 miestach mi to vypadne a nerobi to len mne ale aj ked som isiel taxikom. tak isto ked som isiel na vylet na oravu ci na moravu a rovnakou cestou naspat tak v nejakej obci mi to na tom isto mieste vypadlo. uz som to tu niekde na fore pisal ze ide o to, ze ten wlan funguje na urcitej frekvencii/pasmach a ked niekto pouziva tu istu frekvenciu tak to posobi ako rušicka signalu. to mas ako s telefonmi a sietou, tiez podla zakona maju pracovat v urcitych pasmach len nie vzdy sa to deje. 

*mne cestou do prace to robi v blizkosti NDS (narodna dialnicna spolocnost) a tam veru maju rozne stoziare/vysielace  + na jednom mieste kde mi to vzdy vypadne dokonca šušti aj na par sekund radio signal.

Editováno: , autor: fsociety19x
.
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...