mjenik Vloženo 30. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2024 Dnes som videl test na faceliftovú základnú Octaviu… …riešili pri ňom aj jazdené ŠTVORKOVÉ OCTAVIE a doporučovali OBČASNÚ DEMONTÁŽ PREDNÝCH PODBLATNÍKOV - vraj sa tam nahromaďuje veľa nečistôt a koroduje to… …má niekto podobnú skúsenosť??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budlik512 Vloženo 1. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2024 Já měl podběhy teď dole a vůbec jsem nezaznamel, že by tam bylo velké množství nečistot. Spíše žádné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 1. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2024 Na jaře jsem dělal "odhlučnění" podběhů a po 3 letech provozu auta tam taky žádný extra bordel nebyl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 2. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2024 Dole mezi podběhem a prahem je velká díra, kudy protéká voda od stěračů a krom prachu se tam nic nedrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjenik Vloženo 2. Prosinec 2024 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2024 Super, dakujem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.