Bouška Vloženo včera v 10:37 Sdílet Vloženo včera v 10:37 Zdravím už jsem bezradný zjistil jsem při zapojení vleku že mě nejde zásuvka koukal jsem na pojistky i preventivně dal jiné a nic. Kouknul jsem na zásuvku zdála se mě dobrá ale stejně jsem dal novou a také nic. Diagnostika nehlásí žádnou chybu na jednotce. Tak už jsem bezmocný nevíte někdo naco se ještě zaměřit prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo před 20 hodinami Sdílet Vloženo před 20 hodinami Ulomený svazek. Ta zásuvka je napevno, výklopná, z fabriky? Pokud ne z fabriky, tak záleží na tom, který umělec to krimpoval a jak. Nejblbější je něco stříhat, nebo "propichovat" kabely svorkama, origo kabeláž se cvaká do existujících konektorů. Čili, je to na rozebrání zadní části vnitřku auta a podívání se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouška Vloženo před 12 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 12 hodinami Dobře děkuji za radu kouknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.