Zils Vloženo 10. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2024 Ahoj Na Superbu 3 2019 2.0 110kw svítí kontrolka motoru. Diagnostika vyhazuje "4997 - Řídicí jednotka doby žhavení P064C 00" Po vymazání to vydrží několik startů než motor přes noc vychladne. Kabeláž je OK, odpory svíček 1,2,4 kolem 1 Ohm, svíčka 3 s čidlem tlaku má odpor 180 Ohm. Asi je vadná, ale pro jistotu se ptám jestli náhodou nemá mít takový odpor, vzhledem k tomu že je "multifunkční" 🙂 Svíčky jsem zatím nevyndával a nezkoušel žhavení napřímo. Předpokládám že je to svíčkou nebo jednotkou doby žhavení nebo oboje? Děkuji za nějakou radu či zkušenost abych neobjednával zbytečné díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katra98 Vloženo 25. Ledna Sdílet Vloženo 25. Ledna Ahoj, hledáš správně. Já je pro jistotu vyměnil všechny a mám klid. Jednotka hlásí chybu v infotainmnetu. Svíčka rozsvítí pouze kontrolku odporu aby proběhl nucený servis. Povedlo se ti nějak vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zils Vloženo 25. Ledna Autor Sdílet Vloženo 25. Ledna Ahoj, po výměně žhavičky s čidlem tlaku je vše ok. Řídící jednotku jsem neměnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.