MKamiq Vloženo 11. Prosinec 2024 Vloženo 11. Prosinec 2024 Prosím o radu, když zapnu dálkové světlo, objeví se šedivá ikona s A, ale už se automaticky nepřepne do modré ikony. Dálkové světlo se automaticky nerozsvítí, musí se zapnout páčkou. Netuším zda by to mohla být vada softwaru, před přehráním softwaru na virtuální pedál a airbag, automatické dálkové světlo fungovalo. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Děkuji za odpověď. Citovat
abbe1 Vloženo 13. Prosinec 2024 Vloženo 13. Prosinec 2024 U mne to funguje tak, že v obci se dálkové neaktivují (aspoň tak to mám vypozorované). Takže, jestli jezdíš po městě, tak automat nezapne. Pokud chceš dálkové musíš páčku stlačit dolů ještě jednou. 2 Citovat
MKamiq Vloženo 13. Prosinec 2024 Autor Vloženo 13. Prosinec 2024 Děkuji, tomu rozumím. Dříve jsem asistent dálkových světel používal normálně a fungovalo to automatické přepínání dobře. Teď jsem jel mimo obec, v noci, kdy nebyla mlha ani déšť, rychlost byla okolo 80 km/hod., žádné jiné auto, ani jiný světelný zdroj, bohužel se rozsvítí jen šedivý symbol. Pokud chci dálkové, musím páčkou znova přepnout. Jde mi o to, zda by při poruše svítil šedivý symbol asistenta přepínání dálkových světel? Dálková světla při ručním přepnutí taky svítí. Pak mně napadá už jen závada na čidle u zpětného zrcátka? Citovat
abbe1 Vloženo 15. Prosinec 2024 Vloženo 15. Prosinec 2024 Ještě je tu otázka barev. Jestli je ta ikona opravdu šedivá nebo bílá. Pokud je stále šedivá, tak to asi bude problém zralý na servis. Citovat
kuba24 Vloženo 14. Března Vloženo 14. Března Zdravím mám podobný problém jen mě když zapnu dálková světla tak mi hned vyskočí závada Light Assist. Ani se mi tam neobjeví symbol dálkové světlo s A. Byl jsem i v servise a tam nic žádnou závadu nenašli tak nevím nemá podobnou zkušenost stím to problémem?? Děkuji Citovat
Deliberator Vloženo 2. Května Vloženo 2. Května @kuba24 jakoze ti nejde light assist a oni nevidi zavadu? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.