MKamiq Vloženo 11. Prosince Sdílet Vloženo 11. Prosince Prosím o radu, když zapnu dálkové světlo, objeví se šedivá ikona s A, ale už se automaticky nepřepne do modré ikony. Dálkové světlo se automaticky nerozsvítí, musí se zapnout páčkou. Netuším zda by to mohla být vada softwaru, před přehráním softwaru na virtuální pedál a airbag, automatické dálkové světlo fungovalo. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbe1 Vloženo 13. Prosince Sdílet Vloženo 13. Prosince U mne to funguje tak, že v obci se dálkové neaktivují (aspoň tak to mám vypozorované). Takže, jestli jezdíš po městě, tak automat nezapne. Pokud chceš dálkové musíš páčku stlačit dolů ještě jednou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKamiq Vloženo 13. Prosince Autor Sdílet Vloženo 13. Prosince Děkuji, tomu rozumím. Dříve jsem asistent dálkových světel používal normálně a fungovalo to automatické přepínání dobře. Teď jsem jel mimo obec, v noci, kdy nebyla mlha ani déšť, rychlost byla okolo 80 km/hod., žádné jiné auto, ani jiný světelný zdroj, bohužel se rozsvítí jen šedivý symbol. Pokud chci dálkové, musím páčkou znova přepnout. Jde mi o to, zda by při poruše svítil šedivý symbol asistenta přepínání dálkových světel? Dálková světla při ručním přepnutí taky svítí. Pak mně napadá už jen závada na čidle u zpětného zrcátka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbe1 Vloženo 15. Prosince Sdílet Vloženo 15. Prosince Ještě je tu otázka barev. Jestli je ta ikona opravdu šedivá nebo bílá. Pokud je stále šedivá, tak to asi bude problém zralý na servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.