abbe1 Vloženo 13. Prosince Sdílet Vloženo 13. Prosince U předchozího Kamiqu mi chodily aktualizace každou chvíli. Teď mám nový, dodaný v dubnu 2024 a kromě aktivovaného virtuálního pedálu provedeného servisem, jsem ještě neviděl ani jednu aktualizaci. Nastavení systému pro příjem aktualizací mám v pořádku, tak mne zajímá, jestli to mají všichni stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 13. Prosince Sdílet Vloženo 13. Prosince Tak buď žádný nejsou nebo ti auto nekomunikuje se světem, ani o tom nevíš. Tak a teď máš brouka v hlavě ještě většího 😄 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbe1 Vloženo 13. Prosince Autor Sdílet Vloženo 13. Prosince Čekal jsem odpověď od někoho, kdo má taky verzi First Edition a chodí nebo nechodí mu aktualizace. Normální to určitě není. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.