mapo27 Vloženo 17. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2024 Po koupi nového vozu jsem byl nemile překvapen že ze schránky před spolujezdcem zmizel výstup vzduchu ,,klimy´´ na léto fajn věc . Ono těch věcí mizí čím dál víc . (2 háčky v kufru místo 3 , gumičky v předních kapsách dveří ) No tak k tomu ventilu klímy ,koukal sem že v kastlíku je na ventil stále připraven montážní otvor a na rozvodu vzduchu je taktéž pozůstatek na připojení hadice k onomu ventilu. Je pouze zslepen gumovou krytkou viz. foto. Práce na 15 min. 9 šroubků spustit kastlík ,zapojit hadici na výstup k tomu určený a ventil zacvaknout do otvoru v kastlíku. Čísla dílů : 5E0 816 355 ventil , 5E0 816 311 hadice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 18. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2024 ano, taky jsem cumel, co model 2024 ma orezanyho... vystup do schranky - to uz postihlo driv vic modelu od Skody, kde to sebrali, pak to zase vratili ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 18. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2024 Taky se na to chystám, věci nakoupené, ale ještě jsem se na to nedostal...dá se ten kastlík sundat bez odpojení jednotky? Taky nechápu proč je to zrušený, i když cena té hadice je masakr. Jedničková Fabka měla chlazenou i schránku vlevo pod volantem a teď není nic Stejně jako šuplíky pod přední sedadla, nejdou z fabriky přikoupit a přitom se vyrábí. Šetření na užitečných drobnostech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo27 Vloženo 18. Prosinec 2024 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2024 (editace) Jednotku jsem ani nevyndával ani neodpojoval , jediné co bylo odpojeno lampička ve schránce a lampička na ,,nohy" Editováno: 18. Prosinec 2024, autor: mapo27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.