rds76 Vloženo 18. Prosince Sdílet Vloženo 18. Prosince Dnes rano probehla nejaka aktualizace v infotainmentu, nevi nekdo ceho se tykala? Mel jsem dnes rano vypadek asi 6ti asistentu, po 10min to naskocilo a na pozadi probehla nejaka aktualizace, mam novejsi datum vyroby, tak me napada, jestli ta oprava chyb asistentu neprobiha vzdalene formou nejake zaplaty u novejsich aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 18. Prosince Sdílet Vloženo 18. Prosince Udajne tato chyba se musi prehrat v servise trva to dele. me dnes nevyskocilo nic (vyroba 25.9.24) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rds76 Vloženo 19. Prosince Autor Sdílet Vloženo 19. Prosince vim ze je na to servisni akce, ale udajne - nekdo zde na foru psal, ze to nedelaji vsem dle VIN, takze nejak usuzuji ze u novejsich kusu se to resi treba jinak... ono ten update mohl byt cokoliv, porovnal jsem verze co pisou v infotainmentu a nic se nezmenilo, skoda ze u tech aktualizaci nepisou nejaky changelog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2kan Vloženo Neděle v 21:53 Sdílet Vloženo Neděle v 21:53 Ahoj, Vám chodí nějaké aktualizace? Mám auto od září a ještě nepřišla žádná (kromě aplikací jako je obchod atd...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rds76 Vloženo před 12 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 12 hodinami Je mozne, ze to byla aktualizace nejke aplikace, neni tam zadna historie tak kdo vi… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.